Skogslyckan - Sunnanvindsvägen 10

Uddevallahem erbjuder Trygghetsboende på Sunnanvindsvägen 10, i området Skogslyckan. Huset ligger vid Skogslyckans torg och här hittar du livsmedelsbutik, frisör, pizzeria, servicebutik och vårdcentral. Förutom den service som placeringen innebär är platsen även väl vald med tanke på framkomlighet. Marken till huset är plan och det finns inga nivåskillnader vid entréerna. 

Det finns entréer på både bak- och framsidan av huset och baksidan kan nås med fordon. Det är väl upplyst med lampor både inne i och utanför huset och parkeringsplatser finns vid husets baksida. Ytterdörrarna är låsta dygnet runt, men vid entrédörren mot torget finns en porttelefon med bildskärm så att du lätt och smidigt kan se din besökare och låsa upp entrédörren från din lägenhet. 

Behöver du vila dig en stund finns sittplatser i båda entréerna och där hittar du även postboxarna. På markplan finns dessutom gemensamhetsutrymme, soprum och tvättstugor. Huset har två hissar som du når alla lägenhetsplan med, samt källarplan. Och behöver du förråd finns de både i källaren och på vinden. 

För att du ska känna dig extra trygg är varje lägenhet försedd med en säkerhetsdörr som skyddar mot både brand och inbrott. Dessutom är dörren extra ljudisolerad så att du slipper störas av ljud från trappuppgången.

Lägenheterna är byggda med breda dörrposter och låga trösklar så att du lätt kan använda en inomhusrullstol. Även badrummet är anpassat för extra framkomlighet då det går att vika undan duschväggen. På så vis får du mer plats i badrummet.

På Sunnanvindsvägen 10 finns lägenheter med ett till tre rum i följande varianter:

1 rum och kök – 38 kvadratmeter
1 rum och kök – 46 kvadratmeter
1 rum och kök – 47 kvadratmeter
2 rum och kök – 57 kvadratmeter
3 rum och kök – 81 kvadradmeter