Trygghetsjouren skapar lugn och ro

Att känna sig trygg i sitt hem känns som en självklarhet. Det innebär att det ska vara lugnt och trivsamt i ditt område och att du inte ska störas för mycket av dina grannar. Självklart kan det vara trevligt med lite ljud omkring sig, men ibland går det till överdrift och när det trivsamma ljudet övergår till hög stereomusik, skadegörelse, oväsen, onormalt buller, gap och skrik, ja, då har det gått över gränsen.

För att du ska kunna känna dig trygg och inte behöva ta itu med saken själv, har Uddevallahem en Trygghetsjour. Vi finns till hands när vårt kontor är stängt för att du ska ha någonstans att vända dig om du anser att du blir störd.

Trygghetsjouren når du vardagar mellan 16.00 och 09.00 och helger (hela dygnet) på:

0522-65 35 99

Efter att du tagit kontakt med Trygghetsjouren kommer någon att omgående åka ut till den aktuella adressen. Uddevallahem vidtar därefter åtgärder mot de hyresgäster som anses störa sina grannar genom att besöka hyresgästen, skicka varningsbrev som kan leda till uppsägning och avhysning från lägenheten om inte hyresgästen bättrar sig. Om det konstateras att hyresgästen har orsakat en uttryckning för Trygghetsjouren, tar Uddevallahem ut en avgift på 1 000 kronor som ersättning för kostnaden för utryckningen.

Vi hoppas att Trygghetsjouren bidrar till att ytterligare öka trivseln i våra bostadsområden.