Hyresgästerna fick en första titt på Eol

I veckan som gick fick kvarteret Eols blivande hyresgäster chansen till en första titt inne i huset. "Det ser jättefint ut och känns väldigt bra", säger hyresgästen Agneta Strömberg efter besöket.

Läs mer »

Vi har stängt torsdag och fredag

Under Kristi Himmelsfärdshelgen har Uddevallahem stängt torsdag och fredag, 10-11 maj. Vi öppnar igen som vanligt på måndag morgon den 14 maj. För akuta ärenden när vårt kontor är stängt hänvisar vi till vårt journummer, 0522-65 35 85.

Läs mer »

Nya telefontider till våra förvaltare

Nu inför vi särskild telefontid för våra förvaltare i Uddevalla, då de står redo att lyssna på ditt ärende och svara på dina frågor. Från 2 maj är du välkommen att ringa din förvaltare klockan 07.30-09.00 alla vardagar.

Läs mer »

Vi har öppet som vanligt på Valborg

På Valborg, måndag 30 april, har Uddevallahem öppet precis som vanligt klockan 10.00-18.00. Tisdag 1 maj, som är en röd dag, har vi stängt.

Läs mer »

Förväntansfulla hyresgäster fick en förhandsvisning av Rudan

Det närmar sig inflyttning på Rudan och Uddevallahem bjöd därför in alla hyresgäster på en förhandsvisning. Jacob Hartmann är en av alla hyresgäster som nu ser fram emot att flytta in.

Läs mer »

Härlig trea ledig i Ljungskile

Nu har vi en modern och härlig trea ledig på Ekhamravägen i centrala Ljungskile.

Läs mer »

Här kan du läsa Uddevallahems årsredovisning för 2017

Nu finns Uddevallahems årsredovisning för 2017 att läsa för dig som vill veta mer om vår verksamhet.

Läs mer »

Träffa oss på bomässan Bo&Leva 14 april

Lördag 14 april är det dags för bomässan Bo&Leva i Uddevalla. Då hoppas vi på Uddevallahem att få träffa dig för att berätta mer om våra nya lägenheter!

Läs mer »

Fredag 6 april har vi stängt för flytt till nya kontoret

Fredag 6 april har Uddevallahem stängt på grund av flytt. Från och med måndag 9 april hittar du oss på Kålgårdsbergsgatan 3, snett emot Saluhallen, i Uddevalla centrum.

Läs mer »

Viktig information om tv-utbudet för hyresgäster i Ljungskile

Viktig info gällande TV till Uddevallahems hyresgäster i Ljungskile; På grund av att Viasat den 3 april lägger om signalen till HD-kvalité kommer hyresgästerna att bli av med TV3 och TV6 under en eller två dagar.

Läs mer »

Förändrade öppettider under påskhelgen

Påsken står för dörren och på skärtorsdag 29 mars har Uddevallahem öppet fram till klockan 12.00. Därefter öppnar vi igen tisdag 3 april enligt ordinarie tider, det vill säga 09.00-16.00.

Läs mer »

Vattenläcka drabbar boende på Tureborg

En vattenläcka drabbar under tisdagskvällen boende på Tureborg. Läs här om vilka fastigheter som är drabbade och var du som är drabbad av läckan kan hämta vatten.

Läs mer »

Dags att börja använda papperspåsen för matavfall

Denna veckan har Uddevallahem börjat att dela ut den nya papperspåsen för matavfall till våra hyresgäster. De som inte redan fått papperspåsar kommer att få det den närmaste tiden.

Läs mer »

Hyran höjs med 0,75 procent från och med 1 april

Från 1 april höjs hyrorna med 0,75 procent för Uddevallahems hyresgäster. Hyresförändringen har förhandlats fram mellan Uddevallahem och Hyresgästföreningen.

Läs mer »

Vi har problem med telefonin

Tele2 har för närvarande problem med sitt nät, vilket drabbar Uddevallahem. Därför är det just nu svårt att nå oss via telefon. Vi hoppas att problemet ska vara löst så snart som möjligt.

Läs mer »

Uddevallahem har flyttat till Kålgårdsbergsgatan

Vi har flyttat vårt huvudkontor till Kålgårdsbergsgatan 3, mitt i centrum. Samtidigt utökar vi nu våra telefon- och öppettider!

Läs mer »

Uddevallahem förvärvar fastigheter i centralt läge i Uddevalla

Uddevallahem har förvärvat fastigheterna Krummedike 16 & 17. Fastigheterna ligger i ett mycket centralt läge på Kungsgatan i Uddevalla.

Läs mer »

Uddevallahem bjuder på cirkusshow för sportlovslediga

På tisdag den 20 februari bjuder Uddevallahem tillsammans med Cirkusexpressen och Bohusläns museum på cirkusshow för alla sportlovslediga.

Läs mer »

Uddevallahem söker säsongsanställda miljövärdar

Är du självständig, gillar att ta ansvar, och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter? Nu söker Uddevallahem säsongsanställda miljövärdar som med stort engagemang vill jobba för att våra hyresgäster ska trivas i sina bostadsområden.

Läs mer »

Modern härlig fyrarummare ledig i Ljungskile!

Vad sägs om att bo i en så gott som ny och modern lägenhet i ett härligt läge – utan att behöva betala en enda krona i insats?! 1 mars står en av våra fina fyror på Ekhamravägen i Ljungskile ledig.

Läs mer »

Ska du söka till Eol? Se vår informationsfilm!

Uddevallahem har tagit fram en informationsfilm som förklarar gången när vi släpper våra nyproducerade lägenheter. Vi uppmanar dig som tänker söka lägenhet på Eol den 10 februari att se filmen.

Läs mer »

Uddevallahem fick pris som Årets medlemsföretag

Uddevalla Näringsliv har utsett Uddevallahem till Årets medlemsföretag 2018. Priset delades ut på Uddevalla Näringslivsgala.

Läs mer »

Uddevallahem söker redovisningsekonom till traineeprogram

Uddevallahem söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi och redovisning! Vi söker nu en redovisningsekonom till vårt traineeprogram som vill vara med och utveckla verksamheten till nästa nivå.

Läs mer »

Allt du behöver veta inför släppet av Eol-lägenheter

10 februari släpper vi våra 78 nya lägenheter i kvarteret Eol i centrala Uddevalla. Läs här om hur uthyrningen går till och hur du bäst förbereder dig.

Läs mer »

Dottes bästa tips om centrum

I kvarteret Eol skapar Uddevallahem nu 78 nya bostäder för de som vill bo i ett perfekt centralt läge, med nära till det mesta. Vi bad Dotte Nielsen, mannen bakom den välbesökta bloggen Mitt Uddevalla, att dela med sig av sina favoriter bland Uddevalla centrums utbud.

Läs mer »

Vinnare av biljetter till trettondagskonsert

Vi har haft dragning i utlottningen av biljetter till trettondagskonserten den 6 januari. Se här om du är en av vinnarna.

Läs mer »

Uddevallahem söker engagerad uthyrare till vår kundservice

Får du energi av kundmöten och drivs av att ge den bästa servicen? Då har du möjlighet att vara med på Uddevallahems spännande resa in i framtiden. Nu söker vi nämligen en engagerad uthyrare till vår kundservice.

Läs mer »

Nu har den populära väggalmanackan kommit

Nu har vi äntligen fått den populära väggalmanackan för 2018. Du som är hyresgäst hos Uddevallahem är välkommen in på vårt kontor (Södra Hamngatan 13) och hämta ut ett ex. Vi delar ut så långt lagret räcker.

Läs mer »

Uddevallahems julgåva går till Barncancerfonden

Uddevallahem har i år valt att ge sin julgåva till välgörande ändamål. Precis som ifjol har vi valt att gå in som Vänföretag till Barncancerfonden och skänka pengar till deras viktiga verksamheten.

Läs mer »

Positiva reaktioner över ROT-renoveringen på Skogslyckan

På Östanvindsvägen ROT-renoverar Uddevallahem nu över 230 lägenheter. En av många nöjda hyresgäster är Therese Ottosson. "Jag är jättenöjd. Det har blivit mycket bättre än jag hade vågat hoppas", säger hon.

Läs mer »

Var försiktig med dina levande ljus!

Visst är det härligt med levande ljus som lyser upp i vintermörkret och gör det lite extra mysigt. Men var försiktig och slarva inte med säkerheten. December är den månad på året då det sker flest bränder i våra hem.

Läs mer »

Kalas för våra mest trogna hyresgäster

Uddevallahem har ett antal hyresgäster som bott hos oss riktigt länge. På måndagen uppmärksammade vi de som i år firar 30, 40 eller 50 år som hyresgäster hos Uddevallahem.

Läs mer »

Många besökte oss på Bo&Leva-mässan

Intresset för bostadsmarknaden är stor i Uddevalla. Det fick vi på Uddevallahem ett tydligt kvitto på under Bo&Leva-mässan.

Läs mer »

Alla lägenheter redan uthyrda i kvarteret Rudan

Intresset för Uddevallahems nya lägenheter på Tureborg är stort. Samtliga 47 lägenheter gick åt direkt när Uddevallahem öppnade kön till kvarteret Rudan.

Läs mer »

Uddevallahem bjuder in till höstlovsbio

Nu ger Uddevallahem dig som är hyresgäst hos oss möjligheten att se filmen Den stora nötkuppen 2 till ett kraftigt subventionerat pris på höstlovet. För bara 20 kronor kan du se fram emot en högtidsstund på Biostaden i Uddevalla.

Läs mer »

Möt oss på Bo&Leva-mässan den 11 november

11 november är det dags för bomässan Bo&Leva i Uddevalla. Då hoppas vi på Uddevallahem att få träffa dig för att berätta mer om våra nya lägenheter!

Läs mer »

Uddevallahem söker ny förvaltare och en teamleader

Nu söker Uddevallahem en ny förvaltare till vår förvaltning och en teamleader till vår kundservice. Läs mer om de båda tjänsterna här.

Läs mer »

Så inreder du kvadratsmart

Hur inreder man en lägenhet där ytorna inte är obegränsade? Daniella Lindberg på Home Style Studio ger här några tips på hur du får den lilla lägenheten att kännas rymlig.

Läs mer »

Vattenläckan på Tureborg lagad

UPPDATERING 28 SEP

Vattenläckan på Tureborg är lagad och det går fint att dricka vattnet igen. Möjligen kan vattnet vara lite missfärgat till en början, men då rekommenderas du att spola en stund.

Läs mer »

Ska du söka till Rudan? Se vår informationsfilm!

Uddevallahem har tagit fram en informationsfilm som förklarar gången när vi släpper våra nyproducerade lägenheter. Vi uppmanar dig som tänker söka lägenhet på Rudan att se filmen.

Läs mer »

Allt du behöver veta inför släppet av Rudan-lägenheter

21 oktober släpper vi våra nya lägenheter i kvarteret Rudan på Tureborg. Läs här om hur uthyrningen går till och hur du bäst förbereder dig.

Läs mer »

Läs nya Bo&Trivas här

I nya numret av Bo&Trivas berättar vi till exempel om att lägenhetssläppet för kvarteret Rudan närmar sig med stormsteg. Och vi berättar om våra nya bovärdar och miljövärdar. Bland mycket annat.

Läs mer »

(Ännu) bättre service med bovärdar och miljövärdar

Uddevallahem strävar efter att ge bästa servicen till våra hyresgäster. Därför låter vi nu våra fastighetsskötare få mer specialiserade roller som bovärdar och miljövärdar. 

 

Läs mer »

Viktig info om vårt tv-utbud från Com Hem

Com Hem, som är vår leverantör av tv-tjänster, har inte kunnat enas om ett nytt avtal med Discovery Networks. Det gör att vissa kanaler för närvarande inte ingår i tv-utbudet.

Läs mer »

Är du beredd att anta vår klimatutmaning?

Är du beredd att anta vår klimatutmaning? Och lära dig att leva mer hållbart. Nu söker vi hushåll som vill vara med i projektet "Klimatsmarta hem".

Läs mer »

Tio vinnare av biljetter till fotbollsderbyt på lördag

Här är vinnarna i Uddevallahems utlottning av biljetter till fotbollsderbyt Ljungskile SK-Oddevold på lördag.

Läs mer »

Avgrävd fiberkabel påverkar boende på Svedjestråket

Vid underhållsarbete på Svedjestråket har en fiberkabel grävts av. Det här påverkar boende på Svedjestråket 10, 12, 14 och 16.

 

Läs mer »

Vi lottar ut fribiljetter till fotbollsderbyt

Lördag 2 september möts Ljungskile SK och Oddevold i ett prestigefyllt derby i division 1-fotbollen. Nu lottar Uddevallahem ut ett antal fribiljetter till matchen!

Läs mer »

Kommunens miljöinspektörer gör rutinkontroller i våra lägenheter

Under augusti och september kan du som hyresgäst hos Uddevallahem komma att få besök av Uddevalla kommuns miljöinspektörer, när de gör rutinkontroller på inomhusmiljön i våra lägenheter.

Läs mer »

Se gratis fotboll när IFK tar emot Vårgårda

Fredag 11 augusti kan du som är hyresgäst hos Uddevallahem se gratis fotboll när IFK Uddevalla tar emot Vårgårda IK i division 2. Klipp ur talongen från senaste Bo&Trivas och ta med dig till Kamratgården.

Läs mer »

Misteröds koloniområde - en grön idyll att njuta i

Så här års är koloniområdet på Misteröd en grön idyll – fylld av växter, grönsaker och människor som trivs. Solveig Hultman är en av många som hittar sin avkoppling där.

Läs mer »

Stängt i Uddevallahems kundservice 24-30 juli

24-30 juli är vår ordinarie kundservice stängd. Men även om vår boservice och uthyrning är obemannad håller vi kontoret öppet för dig som vill komma in och använda våra kunddatorer för självbetjäning.

Läs mer »

Kom och träffa oss på Uddevallakalaset 27-29 juli!

Kom och träffa Uddevallahem på Uddevallakalaset! Vi finns på plats samtliga tre dagar, 27-29 juli.

Läs mer »

Våra sommarjobbare hjälper oss att hålla fint

Abdi, Suzan, Maja och Cecilia är några av de 20-talet ungdomar som i år sommarjobbar hos Uddevallahem, och hjälper oss att hålla fint i våra områden.

Läs mer »

Dags för sista delen av pålningen på Sundberg-tomten

Nu har det blivit dags för oss att göra det sista pålningsarbetet i kvarteret Sundberg. Arbetet startar måndag 10 juli och pågår i fyra veckor.

 

Läs mer »

Ny, modern, lägenhet ledig i Ljungskile!

Vad sägs om att bo i en ny, fräsch och modern lägenhet i ett härligt läge – utan att behöva betala en enda krona i insats?! 1 augusti står en av våra nybyggda treor på Ekhamravägen i Ljungskile ledig.

Läs mer »

Strömavbrott som berör boende i västra Uddevalla

För närvarande är det ett strömavbrott som berör boende i de västra delarna av Uddevalla.

Läs mer »

Telefonproblem

Det har under dagen varit problem med att ringa in på våra direktnummer. Vi arbetar på att lösa problemet snarast möjligt.

Läs mer »

Nu får du hyresfakturan skickad digitalt

Inför kommande hyresinbetalning påminner vi alla våra hyresgäster om att vi från denna månaden går över till att skicka ut fakturan digitalt via mail till din e-post.

Läs mer »

Gör din felanmälan direkt i telefonen - med vår nya app!

Ladda ner Uddevallahems nya app – och gör din felanmälan direkt i telefonen!

Läs mer »

Vi har nya fina förråd att hyra på Aftonbrisvägen

Svårt att få plats med dina saker? Vi har nya gallerförsedda förråd på Aftonbrisvägen som du kan hyra.

Läs mer »

Utmaningen gör Uddevallahem ännu friskare

Hälsa och friskvård är viktigt på Uddevallahem. Under tio veckor har vi genomfört Utmaningen, en intern tävling som resulterat i att vår personal tränat/motionerat nästan 4 000 timmar.

Läs mer »

May öppnar ny butik på Skogslyckans torg

Skogslyckans torg har fått en ny butik. Det är Frövik Vision och ägaren May Hallsten, som har öppnat i en av Uddevallahems lokaler.

Läs mer »

Ändrade öppettider under Kristi Himmelsfärd

Under Kristi Himmelsfärd har vi ändrade öppettider. Torsdag 25 maj och fredag 26 maj är kontoret stängt. För akuta ärenden hänvisar vi till vårt journummer, 0522 - 65 35 85.

Läs mer »

Christina stortrivs i sin nyrenoverade lägenhet

- Känslan är att man fått en ny lägenhet, men att det inte syns på hyran, säger hyresgästen Christina Olsson nöjt, om sin ROT-renoverade lägenhet på Timmerbergsvägen.

Läs mer »

Nu gjuter vi bottenplatta på Sundberg

Nu syns tydliga tecken på att arbetet går framåt på kvarteret Sundberg när vi gjuter bottenplatta.

Läs mer »

Vattenavstängning påverkar boende på Hyggestråket och Svedjestråket

En planerad vattenavstängning innebär att boende på Hyggestråket och Svedjestråket är utan vatten tisdag 16 mars.

Läs mer »

Stort intresse för Uddevallahems nya lägenheter på mässan

Många kom till mässan Bo i Uddevalla för att få veta mer om Uddevallahems nya lägenheter

Läs mer »

Träffa Uddevallahem på bomässan Bo i Uddevalla

Kom och besök Uddevallahem på bomässan Bo i Uddevalla söndag 7 maj! Vi bygger över 150 nya lägenheter som vi vill berätta om.

Läs mer »

Glad Påsk önskar Uddevallahem!

På skärtorsdag stänger vi 12.00 och öppnar åter på tisdag efter påsk. För akuta ärenden hänvisar vi till journumret 0522-65 35 85.

Läs mer »

Läs nya numret av Bo&Trivas

Nu är årets första nummer av Bo&Trivas här. Du som inte fått den i brevlådan har möjlighet att läsa den digitalt här.

Läs mer »

Släcker du ljuset under Earth Hour?

Släck ljuset du också under Earth Hour! På lördag uppmärksammar vi klimatfrågan genom att släcka ner under en timma.

Läs mer »

Dags för alla användare att registrera om sig

Alla användare av Mina sidor måste nu gå in på "Registrera dig" och fylla i sina uppgifter på nytt, innan man loggar in på Mina sidor.

Läs mer »

Hyrorna höjs med 0,75 procent från 1 april

Årets hyresförhandling är klar och innebär att hyrorna höjs med 0,75 procent för Uddevallahems hyresgäster från 1 april.

Läs mer »

Mina sidor är inte tillgängligt 7-13 mars

7-13 mars går det inte att logga in på Mina sidor. Skälet är att Uddevallahem då byter fastighetssystem.

Läs mer »

Kontoret stängt tisdag 7 mars och torsdag 9 mars

Vårt kontor kommer att vara stängt för utbildning tisdag 7 mars och torsdag 9 mars.

Läs mer »

Träffa Uddevallahem på jobbmässan

Kom till Agnebergshallen och träffa Uddevallahem på Jobb- & Utbildningsmässan torsdag 2 mars!

Läs mer »

Dags för pålning på Sundberg-tomten

Pålningen på Eol är klar. Nu startar vi pålningen på Sundberg-tomten och ber om överseende med att det kommer väsnas en del.

Läs mer »

Uddevallahem söker sommarjobbare

Är du serviceinriktad och gillar att jobba praktiskt? Nu söker Uddevallahem ungdomar som vill jobba hos oss denna sommaren.

Läs mer »

Fjärrvärmeläcka drabbar boende i centrum

Boende i centrum kommer vara utan värme och varmvatten en period under dagen, på grund av en fjärrvärmeläcka hos Uddevalla Energi. 

Läs mer »

Nu byter vi från pappersavi till "grön faktura"

Snart slopar vi hyresavi på papper till förmån för miljövänliga alternativ. Som kund kan du redan nu byta till autogiro eller e-faktura.

Läs mer »

Så har Uddevallahem öppet i Trettondagshelgen

På Trettondagsafton, 5 januari, har vi öppet som vanligt mellan 9 och 16. Fredag 6 januari, som är en röd dag, håller vi stängt. 

Läs mer »

De vinner biljetter till Trettondagskonserten

Uddevallahem har dragit sju lyckliga vinnare, som var och en får två biljetter till Trettondagskonserten på Östraboteatern.

Läs mer »

Inga-Lottie njuter av julen - i "nya" lägenheten

Vår stora stamrenovering på Aftonbrisvägen är klar. I år kan Inga-Lottie fira jul i nyrenoverad lägenhet - med sina 560 tomtar!

Läs mer »

Första spadtaget för 47 nya lägenheter på Tureborg

Det symboliska första spadtaget är avklarat. Nu startar vi bygget av 47 nya lägenheter i kvarteret Rudan på Tureborg. 

Läs mer »

Vi bygger nytt i centrum

Med våra nyhetsbrev om Eol och Sundberg håller du dig uppdaterad om Uddevallahems båda centrumprojekt. Anmäl dig här!

Läs mer »

Ursäkta att vi stör - vi bygger 100 nya lägenheter!

Att bygga över 100 lägenheter, mitt i stan, går inte obemärkt förbi. Vi har börjat påla på Eol och ber om överseende för att det kan låta.

Läs mer »

Uddevallahems populära almanacka har kommit

Nu har den kommit - vår populära väggalmanacka som hjälper dig att ha ordning och reda på allt under 2017.

Läs mer »

Uddevallahem bygger 47 nya lägenheter på Tureborg

Uddevallahem bygger 47 nya lägenheter i kvarteret Rudan på Tureborg. Huset kommer att vara klart för inflyttning 2018.

Läs mer »

Telefonistörningar

Svårt att nå oss!

Läs mer »

Vi har störningar i telefonin

Just nu har vi stora störningar i vår telefoni. Felsökning pågår och vi hoppas att felet ska vara åtgärdat under dagen.

Läs mer »

Förväntansfulla hyresgäster flyttar in i Ljungskile

Nu fylls vårt nyaste hyreshus med hyresgäster! Uddevallahems 30 nya lägenheter i centrala Ljungskile är klara för inflyttning. 

Läs mer »

Tänk på säkerheten när du tänder levande ljus

Var noga med säkerheten när du tänder upp levande ljus i vintermörket. En gyllene regel är att aldrig lämna levande ljus utan uppsikt.

Läs mer »

Vi söker fastighetsskötare med servicekänsla

Gillar du att ta ansvar och jobba med varierande uppgifter? Nu söker Uddevallahem en serviceinriktad fastighetsskötare.

Läs mer »

Vi har fribiljetter till Dick Harrisons föreläsning

Nu har Uddevallahem ett antal fribiljetter att dela ut till hyresgäster som vill höra Dick Harrison föreläsa i Uddevalla 23 november.

Läs mer »

Snöröjning - så jobbar Uddevallahem i vinter

Vintern gjorde tidig entré det här året. Så här jobbar Uddevallahem med snöröjning och halkbekämpning i våra områden.

Läs mer »

Ny utemiljö på Melodivägen ökar trivsel och trygghet

Hela hösten har Uddevallahem jobbat med att skapa en ny utemiljö på Melodivägen, för att öka trivsel och trygghet. Nu är jobbet klart.

 

Läs mer »

Uddevallahem bjuder in till höstlovsbio

Nu ger Uddevallahem dig som är hyresgäst möjligheten att se filmen Hitta Doris till ett subventionerat pris på höstlovet.

Läs mer »

Snart dags för inflyttning i nya huset i Ljungskile

Nu närmar det sig inflyttning i Ljungskile. Jan Dahlin var en av de hyresgäster som var på plats i veckan och kände in sitt nya boende.

Läs mer »

Så fungerar det med värmen i din lägenhet

Vårt mål är att ge optimal värme i din lägenhet även när utetemperaturen faller snabbt. Här är några tips på vad du själv kan tänka på.

Läs mer »

Vi har lediga lokaler för ditt företag eller förening

Letar du lokal? Just nu har Uddevallahem flera lediga lokaler för uthyrning.

Läs mer »

Uddevallahems fina gård del i kulturevent

På lördag uppmärksammas Uddevallahems fina gård på Södergatan 17-19 när Uddevalla kommun arrangerar Gömda glömda gårdar.

Läs mer »

Kom på lägenhetsvisning i Ljungskile 28 september!

På onsdag, 28 september, bjuder Uddevallahem in till visning av de nya lägenheter vi har lediga på Ekhamravägen.

Läs mer »

Förskolebarn tog första spadtaget på Eol

I strålande sol invigde Uddevallahem bygget i kvarteret Eol. Det symboliska första spadtaget togs av förskolebarn från Unnerödsskolan.

Läs mer »

På torsdag tar vi första spadtaget i kvarteret Eol

Välkommen till kvarteret Eol på torsdag 15 september, när vi sätter spaden i marken för vårt bygge av 82 nya lägenheter.

Läs mer »

Träffa Uddevallahem på Bonytt i Göteborg

Du kommer väl till mässan Bonytt i Göteborg lördag 10 september! Uddevallahem är givetvis på plats och berättar om våra nya lägenheter.

Läs mer »

Driftstopp i fibernätet onsdag 7 september

Natten mot onsdag 7 september är det ett inplanerat underhåll av fibernätet, som berör alla Uddevallahems fastigheter i Uddevalla.

Läs mer »

Fritidsbanken flyttar in i Uddevallahems lokal

Vill du skänka eller låna fritidsutrustning? Besök Fritidsbanken i Uddevallahems lokal på Östergatan.

Läs mer »

Lilian firade Garvarens nya innergård med tårta

Lilian Karlsson har varit med sedan starten på Garvaren. Hon ger den nya innergården i kvarteret betyget "väldigt fin".

Läs mer »

Fjärrvärmeläcka drabbar boende på Skogslyckan

Ett antal hyresgäster på Skogslyckan är tillfälligt utan varmvatten, efter att Uddevalla Energi drabbats av en stor fjärrvärmeläcka.

Läs mer »

Här tar vi det första spadtaget på Sundberg

Många nyfikna åskådare kom för att titta när vi tog första spadtaget i kvarteret Sundberg. Inom kort drar vi igång bygget.

Läs mer »

Nu startar nästa stora satsning på Tureborg

Uddevallahem fortsätter att lyfta Tureborg. Nu är vi igång med en stamrenovering av 74 lägenheter på Timmerbergsvägen.

Läs mer »

Nu tar vi första spadtaget i kvarteret Sundberg

Kom och fira med oss fredag 26 augusti när vi tar första spadtaget i kvarteret Sundberg!

Läs mer »

Nu återgår vi till ordinarie öppettider i kundtjänst

Från och med måndag 15 augusti återgår vi till ordinarie öppettider i vår kundtjänst.

Läs mer »

Vi lottar ut biljetter till Ljungskile-Sirius

Nu har du som är hyresgäst hos Uddevallahem chansen att se matchen Ljungskile-Sirius i Superettan gratis!

Läs mer »

Besök Uddevallahem under Uddevallakalaset!

Kom gärna och besök oss på Uddevallakalaset 28-30 juli. Vi är på plats i vårt tält vid Kungstorget alla tre dagarna.

Läs mer »

Viktor och Tim trivs med sommarjobbet

Viktor Karlsson och Tim Kullberg trivs med sommarjobbet hos Uddevallahem, som bland annat innebär gräsklippning och annan skötsel.

Läs mer »

Avtal undertecknat om Sundberg-tomten

Nu är avtalet mellan Uddevallahem och HSB Norra Bohuslän om nyproduktionen i kvarteret Sundberg undertecknat och klart.

Läs mer »

Ändrade öppettider på kundtjänst i sommar

Mellan 4 juli och 12 augusti har vi ändrade öppettider. Läs här om hur du enklast når oss på Uddevallahem under sommaren.

Läs mer »

Solig start på fotbollsskolan

Det var energifyllt och soligt när Uddevallahems årliga fotbollsskola drog igång på Thordéngården med 25 deltagande barn.

Läs mer »

Första 15 lägenheterna klara på Parkvägen

Nu är de 15 första lägenheterna klara i vår stamrenovering på Parkvägen i Ljungskile.

Läs mer »

Preliminär tidsplan för fiberutbyggnad i Ljungskile

Nu finns en preliminär tidsplan för när alla våra hyresgäster i Ljungskile ska kunna få tillgång till fiber.

Läs mer »

Anmäl dig till vår fotbollsskola!

Är du i åldern 8-13 år och vill spela fotboll i sommar? Missa inte att anmäla dig till Uddevallahems fotbollsskola 28-30 juni.

Läs mer »

Uddevallahem köper tomt på Strömstadsvägen

Uddevallahem har förvärvat tomten på Strömstadsvägen 37 för att bygga cirka 30 små och yteffektiva lägenheter.

Läs mer »

Stort intresse för stomvisningen i Ljungskile

Intresset var stort och frågorna många när Uddevallahem bjöd in till stomvisning på Ekhamravägen i Ljungskile.

Läs mer »

Uddevallahem del i utställning om folkhemmet

Vill du veta mer om folkhemmet och Uddevallahems historia? Besök utställningen på Bohusläns museum.

Läs mer »

Mer än hälften klart på Aftonbrisvägen

Uddevallahem är mitt uppe i stamrenoveringen av 202 lägenheter på Aftonbrisvägen. Nu är mer än halva jobbet klart.

Läs mer »

Områden på norr utan vatten på grund av läcka

En vattenläcka gör att några områden på norr för närvarande är utan vatten.

Läs mer »

Välkommen till Ljungskile på stomvisning 30 maj

Lockar det att bo i Ljungskile, nära både hav och natur? Kom på stomvisningen av vårt nya hyreshus måndag 30 maj så berättar vi mer!

Läs mer »

Arkeologernas arbete klart på Sundberg

Nu är arkeologernas utgrävning på Sundberg-tomten klar. Fynden som gjorts är flera hundra år gamla.

Läs mer »

Kontoret håller stängt torsdag och fredag

Torsdag och fredag 5-6 maj är vårt kontor stängt på grund av Kristi Himmelfärdshelg.

Läs mer »

Driftavbrott påverkar boende på Kandidatvägen

Ett planerat driftavbrott berör boende på Kandidatvägen natten till den 4 maj.

Läs mer »

Avtal med HSB om kvarteret Sundberg

Uddevallahem har ingått ett avtal med HSB Norra Bohuslän avseende kvarteret Sundberg i centrala Uddevalla.

Läs mer »

Kundservice öppnar senare onsdag 13 april

Onsdag 13 april öppnar vi senare än vanligt i kundservice.

Läs mer »

Nu är utgrävningen igång på Sundberg

Uddevallahems planerade bygge på Sundberg-tomten ger nu arkeologerna en fantastisk möjlighet att utforska Uddevallas historia. 

Läs mer »

Möt oss på Bo & Leva-mässan på lördag!

Nu på lördag, den 16 april, är du välkommen att besöka oss på Bo & Leva-mässan på Bohusläns museum i Uddevalla!

Läs mer »

Klart med nya hyror

Årets hyreshöjning stannar på 0,59 procent. Det står klart efter förhandlingarna mellan Uddevallahem och Hyresgästföreningen i februari.

Läs mer »

En bra planlösning viktigast

Lägenhetens planlösning är viktig. Till och med viktigare än läget. Det visar en undersökning som Uddevallahem nyligen gjort.

Läs mer »

Förlängd tid att söka sommarjobb

Vi förlänger ansökningstiden för sommarjobb till 31 mars, så att alla har chansen att hinna få in sin ansökan. 

Läs mer »

Driftstörningar i Bredbandsnätet

Bredbandstjänsterna över fibernätet ligger för närvarande nere i alla våra fastigheter. Tekniker är på plats för att lösa problemet. 

Läs mer »

Bredbandet fungera åter som det ska

Nu fungera bredbandet åter i alla våra fastigheter.

Läs mer »

Korttidskontrakt

Återigen erbjuder vi ett antal korttidskontrakt med boendetid 160401-160731. 

Läs mer »

Se Kropps seriefinal gratis på söndag!

På söndag bjuder Uddevallahem alla sina hyresgäster på fri entré, när Kroppskultur spelar seriefinal.

Läs mer »

Kom och träffa Uddevallahem på jobbmässan

Torsdag 10 mars är det dags för den stora jobbmässan i Benders lokaler. Självfallet kommer Uddevallahem att finnas på plats.

Läs mer »

Förändrade öppettider den 16 februari

Tisdagen den 16 februari öppnar kundservice och kontoret kl. 10.00.

Läs mer »

Ev störningar ang telefonin

Torsdagen den 11 februari testar vi ett nytt telefonisystem.

Läs mer »

Uddevallahem söker sommarjobbare!

Är du självständig, serviceinriktad och gillar att jobba praktiskt?

Då tycker vi att du ska söka sommarjobb hos Uddevallahem!

Sommaren 2016 närmar sig och vi söker nu efter ett antal engagerade och serviceinriktade personer som vill hjälpa oss i sommar.

Vi lovar dig spännande arbetsuppgifter och härliga arbetskamrater!

Läs mer »

Intresserad av korttidskontrakt?

Tillfälligt boende på Tureborg, smålägenheter.

Läs mer »

Felanmälan stängd idag

Stängt på Felanmälan/Tillval idag den 20 januari.

Läs mer »

Grattis till våra vinnare!

Stort grattis till

Läs mer »

Invigning av nya storköket på Melodivägen

Ett gammalt och slitet kök har blivit som nytt. Igår invigde Uddevallahem det nya storköket på Melodivägen.

Läs mer »

Uddevallahem skänker pengar till Barncancerfonden

Uddevallahem skänker i år 10 000 kronor till Barncancerfonden.

Läs mer »

Stängningsdagar jul- nyårshelger

Kontoret på Södra Hamngatan har stängt 23/12-27/12 samt 31/12-3/1. 

Akuta felanmälningar mottages av SOS Alarm tel 0522-653585.

Vi önskar alla en trevlig jul- och nyårshelg!

Läs mer »

Gå på bio för bara 20 kronor!

Vill du gå på bio? 16 januari bjuder Uddevallahem in hela familjen till filmen Den gode dinosaurien för den symboliska summan 20 kronor/biljett.

Läs mer »

Trettondagskonsert

Vinn biljetter till Lions Trettondagskonsert!

 

Läs mer »

Gå nybörjarsim för halva kostnaden

Tänker du anmäla ditt barn till nybörjarsim nästa termin? Uddevallahem står för halva kostnaden för våra hyresgäster.

Läs mer »

Hyresgäster fick lära sig om brandsäkerhet

Många dök upp när Uddevallahem tillsammans med Räddningstjänsten bjöd in till möte om brandsäkerhet.

Läs mer »

Besöksparkeringar – avgift

Vi kommer successivt att börja avgiftsbelägga besöksparkeringarna på våra områden. Detta innebär att den som parkerar på en besöksplats kan betala avgiften via SMS alt ringa (vissa tider).  Vi tror att detta kommer gynna de boende då besökare får lättare att hitta parkeringar.

Läs mer »

Trogna hyresgäster

För våra trogna hyresgäster, presentkorten är beställda.

Läs mer »

Visvägen - pilotprojektet som ger kunskaper för framtiden

Allt byts ut när 12 lägenheter på Visvägen nu genomgår en totalrenovering. Det här är ett viktigt pilotprojekt inför det stundande jättearbetet med att renovera samtliga cirka 800 lägenheter i området.

Läs mer »

Lediga lägenheter i Ljungskile

Än finns chansen att teckna sig för en helt ny lägenhet i Ljungskile. Läs mer om vilka lägenheter som är lediga, och hur vi kan modifiera planlösningarna i några av dem.

Läs mer »

Nya öppettider

Från och med den 1 oktober ändrar vi våra öppettider och arbetstider på Kundservice.

Läs mer »

Stort kalas för trogna hyresgäster

Över 200 personer samlades i Rådhuset idag när Uddevallahem ställde till med stort kalas för att uppmärksamma sina mest trogna hyresgäster.

Läs mer »

Passa på !

Teckna dig för autogiro/e-faktura och få en biobiljett !

Läs mer »

Har du bott hos Uddevallahem i minst 30 år?

Är du en av våra trogna hyresgäster som bott hos oss i minst 30 år? Då vill vi uppvakta dig!

Läs mer »

Tisdagen 15 september

Tisdagen den 15 september stänger vi kontoret kl 11.30. För akuta felanmälningar, kontakta SOS Alarm tel 0522-653585.

Läs mer »

Vi har lediga lägenheter kvar i Ljungskile

Missade du Uddevallahems stora lägenhetssläpp i Ljungskile i fredags? Vi har fortfarande nio lediga lägenheter kvar!

Läs mer »

Många köade för lägenhet i Ljungskile

Kön ringlade lång utanför Uddevallahems tält när lägenheterna på Arendalsvägen släpptes. 

– Det har varit väldigt bra stämning och gått över förväntan, säger kundservicechef Emma Kånåhols när den värsta ruschen lagt sig.

Läs mer »

Kom till Arendalsvägen på fredag!

Du missar väl inte att vi släpper våra nya lägenheter i Ljungskile nu på fredag!

Med start klockan 12.00 den 4 september börjar fördelningen av 30 attraktiva hyresrätter. Då hoppas vi få se dig på Arendalsvägen. Det är först till kvarn som gäller!

Läs mer »

Först till kvarn gäller när nya lägenheterna släpps!

Nu närmar det sig 4 september då vi släpper samtliga 30 nya lägenheter på Arendalsvägen i Ljungskile! Vi kommer att göra det enligt principen först till kvarn. Inte genom utlottning som var den ursprungliga tanken.

Läs mer »

Gå nybörjarsim – Uddevallahem står för halva kostnaden!

Uddevallahem går nu in och betalar halva medlemsavgiften (150 kronor) för de hyresgäster som anmäler sig till nybörjarsimmet Baddaren.

Läs mer »

Besök Uddevallahem under kalasdagarna!

Uddevallahem kommer att vara på plats under Uddevallakalasets alla tre dagar. Kom gärna in och besök oss i vårt tält på torget!

Läs mer »

Nya multiarenan firades i Trubaduren

Igår invigdes den nya multiarenan som redan har blivit ett populärt inslag i kvarteret Trubaduren. Många boende, inte minst barn och ungdomar, dök upp när Uddevallahem bjöd in till invigningsfest på Balladvägen.

Läs mer »

Mycket glädje på Uddevallahems fotbollsskola

Uddevallahem och IK Oddevold kunde inte önskat sig ett bättre väder för sin gemensamma fotbollsskola. I strålande sol spelas det denna veckan massor av fotboll på Thordéngårdens konstgräs.

Läs mer »

Ändrade öppettider i juli

Under juli månad kommer vi att ha ändrade öppettider i Kundservice.

Läs mer »

Uddevallahem planerar 240 nya bostäder i östra Uddevalla

Uddevalla kommun säljer mark till Uddevallahem för 17 miljoner kronor. Totalt beräknar Uddevallahem att på sikt kunna bygga 240 nya bostäder i det nya området.

Läs mer »

Så kan huset i Ljungskile se ut

Planeringen av Uddevallahems nya hyreshus i Ljungskile pågår för fullt. Nu finns också ett första förslag på hur huset på Arendalsvägen kan komma att utformas.

Läs mer »

Nytt fullmatat nummer av Bo&Trivas

Nu finns sommarens nummer av Bo & Trivas att läsa och den delas i dagarna ut till dig som hyresgäst. Den är fullmatad med semestertips, reportage om killarna bakom Solid Sound och mycket annat!

Läs mer »

Gratis fotbollsskola i sommar!

Är du i åldern 8-13 år och vill spela fotboll i sommar? Då är det hög tid att anmäla sig till fotbollsskolan som Uddevallahem arrangerar i samarbete med IK Oddevold!

Läs mer »

Nytt nummer av hyresgästtidningen Bo&Trivas

Nu finns årets första nummer av Bo & Trivas att läsa. Spännande läsning om bland annat fotografen Lasse Edwartz.

Läs mer »

Vill du spela fotboll till påsk?

Gillar du att spela fotboll? Vad kan då vara bättre än att tillbringa påsklovet på IK Oddevolds klubbanläggning på Thordéngården?

Läs mer »

Träffa oss på jobbmässa

Är du på jakt efter ett nytt jobb och vill träffa nya arbetsgivare? På torsdag, den 5 mars, är vi på Uddevallahem på plats på jobbmässan i Benders lokaler.

Läs mer »

Uddevallahem bjöd på Big Hero 6

När Uddevallahem bjöd sportlovslediga barn på bio i tisdags tog biljetterna slut i ett nafs. Och filmen Big Hero 6 – ja, det var ett actionladdat äventyr från början till slut.

Läs mer »

Uddevallahem och NCC bygger i Ljungskile

Trettio nya lägenheter, vackert belägna vid havet. I dag blev det klart att det blir byggföretaget NCC som bygger Uddevallahems lägenheter i Ljungskile och därmed kan arbetet sätta igång på allvar.

Läs mer »

Biobiljetterna slut!

Biobiljetterna till Bio Hero 6 gick åt som smör i solsken. Intresset bland våra hyresgäster var stort och efter bara någon timma delades de sista biljetterna ut.

 

Läs mer »

Vi bjuder våra hyresgäster på bio

Är du sugen på uppblåsbara robotar, superhjältar och en massa action? Uddevallahem har det stora nöjet att bjuda alla sportlovslediga barn med familjer, till en visning av Disneys Oscarsnominerade film – Big Hero 6 .

Läs mer »

Torsdag 5/2 har Kundservice stängt

Torsdag 5/2 har Kundservice stängt för både telefon och besök kl 9-12, öppnar efter lunch igen kl 13. Akuta felanmälningar mottages av SOS tel 653585.

Läs mer »

Ny kundservicechef

Uddevallahems nya Kundservicechef

Läs mer »

Nytt och fräscht utan insats

Just nu har vi ett fåtal lägenheter kvar i Folkets Park och kvarteret Fisketången på Skogslyckan och det är först till kvarn som gäller. 

Läs mer »

Hyrorna klara för Uddevallahems hyresgäster

Uddevallahem och Hyresgästföreningen Region BÄSK har träffat en överenskommelse rörande hyresnivåerna för företagets ca 4 300 lägenheter.

Läs mer »

Problem med bredbandet

De hyresgäster som bor på Svedjestråket 21-23 och för tillfället inte har något bredband. Vi har beställt material och vi kommer att installera/återställa fibern mot slutet av nästa vecka.

Läs mer »

Senaste numret av Bo & Trivas

Nu ligger ett rykande färskt nummer av Bo & Trivas klar för utdelning till våra hyresgäster, och i dagarna delas den ut till dig. I det här numret kan du bland annat läsa om hur du tar hand om din amaryllis nu till jul och hur det går med Uddevallahems planer på nybyggnation i Ljungskile och centrala Uddevalla.

Läs mer »

Vi söker Beskiktningsman

Vi på Uddevallahem söker just nu en ny Besiktningsman som med stort engagemang och hög service kan bidra till utvecklingen av Uddevallahem.

Läs mer »

Succé för premiärvisning av Fisketången

Intresset för för Uddevallahems senaste satsningar ökar. Till visningen den 19 november av Fisketången, Sunnanvindsvägens nya åttavåningshus på Skogslyckan, hade över 220 intresserade anmält sig.

Läs mer »

Vi söker Kundservicechef

Vi söker dig som sätter kunden i fokus och vet hur viktigt det är att företaget levererar en enhetlig kundupplevelse.

Läs mer »

Information vid felanmälan av fibernätet

När du ringer och gör en felanmälan till din leverantör, begär alltid att få namn på handläggaren som tar emot ärendet och ett ärendenummer.

 

Läs mer »

Nya lägenheter med inflyttning till våren 2015

Vi har fortfarande några lägenheter lediga för inflyttning våren 2015 på både Kv. Fisketången, Skogslyckan och på Folkets Park. Intresserad ? Ring Kundtjänst på telefon 0522-65 35 00 för mer information.

Läs mer »

Behöver du mer plats till dina saker ?

Ibland blir det trångt i lägenheten. Vi kan erbjuda både små och stora förråd som du kan hyra. Intresserad ? Kontakta Kundtjänst på telefon 0522-65 35 00 för information om var de ligger, storlek och hyra. 

Läs mer »

Förändrade öppettider

Från och med onsdag den 1 oktober kommer vi att ha lunchstängt mellan kl 12.00 - 13.00 för besök och telefon. Fel av akut karaktär tas emot av SOS-Alarm på telefon 0522-65 35 85 då kontoret är stängt.

Läs mer »

Nytt nummer av Bo&Trivas!

Nu har höstens nummer av hyresgästtidningen Bo&Trivas kommit ut. Här kan du läsa om Tureborgsdagen, läget på våra nyproduktioner, Uddevallahems trygghetsjour och mycket annat.

Läs mer »

Försäljning av fastigheterna på Valhallavägen 59 och 61

Fastigheterna på Valhallavägen 59 och 61 är sålda och idag sker överlåtelsen till ny fastighetsägare. Vi på Uddevallahem ber att få tacka för den tid som varit och hoppas att ni ska bli nöjda även i framtiden.

Läs mer »

Bostadsminister Attefall på plats i Folkets Park

– Här blandas olika typer av boenden. Det här är ett bra exempel på hur det ska vara. Beskedet var rakt och klart från Bostads- och civilminister, Stefan Attefall, när han besökte Uddevallahems nybyggnation i Folkets Park.

Läs mer »

Begränsat öppethållande fredag 5 september

Med anledning av personalutbildning har vårt kontor begränsat öppethållande fredag 5 september mellan kl 14.00 - 16.00. Fel av akut karaktär tas emot på telefon 0522-65 35 00 då kontoret är stängt.

Läs mer »

Våra öppettider

Från och med måndag 1 september återgår vi till ordinarie öppettider.
Måndagar kl 9-18
Tis-Torsdagar kl 9-17
Fredagar kl 9-16

Läs mer »

Uthyrning av Fisketången och Folkets Park

Uthyrningen av våra två nyproduktioner på Fisketången och Folkets Park pågår för fullt. Alla som står i vår bostadskö för dessa två projekt kommer att bli kontaktade senast under september månad. 

Läs mer »

Lunchstängt

Från 21 Juli till 15 Augusti kommer vi att ha stängt huvudkontoret kl 12.00 - 13.00.

Akuta fel under denna tid tas emot av SOS-Alarm på telefon 0522-65 35 85

Läs mer »

Nytt nummer av Bo&Trivas ute!

Ett nytt nummer av hyresgästtidningen Bo&Trivas har nu kommit ut. I detta nummer kan ni bland annat läsa om Uddevallhems nyproduktion i centrum, årets bolliad på Dalaberg, nya butiker i Uddevallahems lokaler och mycket annat.

Läs mer »

Öppettider Midsommar

Torsdag 19 juni är vårt kontor öppet kl 9.00 - 13.00. Midsommarafton är kontoret stängt. Kontoret öppnar igen på måndag den 23 juni.

Läs mer »

Kundtjänst stängt på Nationaldagen

Under morgondagen, den 6 juni, har vårt kontor stängt och därmed går det inte att nå Kundtjänst. Kontoret öppnar igen på måndag den 9 juni.

Läs mer »

Kontoret stängt torsdag 29/5 och fredag 30/5

Torsdag 29/5 och Fredag 30/5 har vårt kontor stängt. Vi öppnar åter igen måndag 2/6 kl 9.00.

Felanmälan av akut karaktär när kontoret är stängt?
Ring SOS-alarm: 0522-65 35 85 

Läs mer »

Lägenheter för korttidsuthyrning

Behov av en lägenhet under sommaren ? Vi har några lägenheter lediga för korttidsuthyrning på Tureborgsvägen 1 och 3 under perioden juni-september. 

Läs mer »

Kontoret stängt torsdag 15/5 och fredag 16/5

Torsdag 15/5 och fredag 16/5 har vårt kontor stängt med anledning av personalutbildning. Vi öppnar åter igen måndag 19/5 kl 9.00.

Felanmälan av akut karaktär när kontoret är stängt?
Ring SOS-alarm: 0522-65 35 85 

Läs mer »

Stolt 1-åring firade första födelsedagen

I lördags fyllde Uddevallas enda trygghetsboende, Sunnanvinden, ett år, men redan i fredags dukades det upp för kalas i den gemensamma aktivitetslokalen.

Läs mer »

Öppettider Valborgsmässoafton och 1:a maj

Vid Valborg och 1:a maj har vi ändrade öppettider: Onssdag 30/4 har vi öppet kl 9.00 - 13.00.

Torsdag 1:a maj har vi stängt. Vi öppnar åter fredag 2/5 kl 9.00.

Läs mer »

Öppettider vid Påsk

Vid påsk har vi ändrade öppettider: Torsdag 17/4 har vi öppet kl 9.00 - 13.00.

Långfredag och annandagen har vi stängt. Vi öppnar åter tisdag 22/4 kl 9.00.

Felanmälan av akut karaktär när kontoret är stängt?

Läs mer »

Byggprojektledare Sabo Trainee

Uddevallahem söker en byggprojektledare via Sabos Traineeprogram som startar i höst. Uddevallahem befinner sig i ett spännande skede. Flera renoverings- och nybyggnadsprojekt pågår för fullt och många fler är på gång.

Läs mer »

Uddevallahem satsar på fler nya lägenheter i centrum

Mellan trettio och sextio nya lägenheter i centrum och tusen kvadratmeter kontorslokaler. Det kan bli verklighet om Uddevallahems och Länsförsäkringar Göteborg och Bohusläns planer på nyproduktion i kvarteret Eol 2, blir verklighet. 

Läs mer »

DEBATT: Vi bygger för Uddevallas framtid

Det är byggboom i Uddevalla. Inte sedan 80-talet har det satsats så mycket på nya lägenheter i kommunen som nu. På Uddevallahem tycker vi att det här är oerhört positiva signaler.

Läs mer »

Dörrförsäljning

Uddevallahem samarbetar inte med med något företag när det gäller dörrförsäljning. Det finns en hel del försäljare som går omkring i våra fastigheter och ger lockande erbjudande på allt mellan himmel och jord. 

Läs mer »

Hårt arbete gav positivt resultat

Här publiceras Uddevallahems årsredovisning och företaget redovisar ett positivt resultat för 2013. Årets årsredovisning presenteras i en ny digital form, framförallt väl anpassad för surfplattor.

Läs mer »

Premiär för nya Kundtjänst

Idag slogs portarna upp till Uddevallahems nya Kundtjänst och det var ett glatt gäng som tog emot de första kunderna. Nu är det längre öppettider och utökade telefontider som gäller.

Läs mer »

Nytt nummer av hyresgästtidningen

Nu finns ett nytt nummer ute av hyresgästtidningen Bo&Trivas. Tidningen har till detta numret bland annat fått en ny fräsch design.

Läs mer »

Uddevallahem lanserar ny webbplats

En modern design, användarvänlig, fullproppad med relevant information och lätt att läsa på mobilen. I dag lanserar Uddevallahem sin nya webbplats.

Läs mer »

Det närmar sig...

Målarfärgen har torkat, listerna är på plats och personalen har varit på träningsläger. Nu är det dags att dra upp ridån för Uddevallahems nya Kundtjänst.

Läs mer »

Våra kontor håller stängt 13-14 mars

Med anledning av att vi öppnar en ny Kundtjänst är våra kontor stängda för att förbereda och flytta möbler m m.

Läs mer »

Ny hemsida lanseras fredag 7 mars

Nu är det dags att byta ut vår hemsida. Vi kommer att lansera den nya hemsidan fredag 7 mars. Den kommer att ha en helt ny design men du kommer ändå att känna igen en hel del funktioner.

Läs mer »

Ensam är stark. Eller?

Nej, vi på Uddevallahem tror bestämt att tillsammans gör vi en bättre insats. Så nu samlar vi våra krafter för att ge dig den bästa möjliga service.

 

Läs mer »

Premiär 17 mars

Permiär för vadå? Ja det tänker vi hålla på lite till. Men en liten ledtråd skulle kunna vara att vi på Uddevallahem vill satsa mer på dig som hyregäst...

Läs mer »

Hyrorna för 2014 klara

Uddevallahem och Hyresgästföreningen har träffat en överenskommelse rörande hyresnivåerna för bolagets ca 4 300 lägenheter.
Läs mer »

Nu öppnar vi kön till kv. Folkets Park

Bostadskön till vår nyproduktion kv. Folkets Park öppnar torsdag 16/1 kl 8.00 
Gör så här för att ställa dig i kön
Läs mer »

Första spadtaget på Folkets Park

Klockan 12.00 i dag åkte spaden ner i jorden som ett symboliskt startskott för byggnationen av Uddevallahems hyreslägenheter i Folkets Park. Nu är bygget igång!
Läs mer »

Nu öppnar vi kön till kv. Fisketången

Bostadskön till vår nyproduktion kv. Fisketången på Skogslyckan öppnar onsdag 20/11 kl 8.00. Gör så här för att ställa dig i kön

Läs mer »

Första spadtaget för kvarteret Fisketången

- Äntligen! Det här har vi väntat på. Nu bygger vi 32 nya lägenheter och det är en god början. Nu ser vi fram emot fortsättningen. 

Läs mer »

Uddevallahem bygger 80 st nya hyresrätter

Med start senare i höst bygger Uddevallahem 80 st nya hyreslägenheter i Uddevalla. 32 st i Kv. Fisketången på Skogslyckan och 48 st i Folkets Park.

Läs mer »

Uddevallahem prisas för arbete med ungdomar

Uddevallahem är årets vinnare av Framtidsindex, ett pris som delas ut för att uppmärksamma de företag som lyckats få fler ungdomar att söka sig till fastighetsbranschen.

Läs mer »