Succé för premiärvisning av Fisketången

Some description

Intresset för för Uddevallahems senaste satsningar ökar. Till visningen den 19 november av Fisketången, Sunnanvindsvägens nya åttavåningshus på Skogslyckan, hade över 220 intresserade anmält sig.  Och säkert fanns fler på plats. Köerna av bostadssugna ringlade sig långa i trapphus och lägenheter.

– Vi har 8 000 anmälda i vår bostadskö. Det byggs en hel del bostadsrätter men det är brist på hyreslägenheter. Störst efterfrågan har vi på tvåor och treor. Det gäller ju inte bara Uddevalla, i hela Sverige byggs det för lite hyresrätter, säger fastighetschef Ronny Bohm.

Samtalsämnet bland de intresserade Uddevalla-borna var framför allt standarden på lägenheterna – ekparketten, köken från Myresjö, vitvarorna från Electrolux och de helkaklade badrummen. Dessutom balkong eller uteplats till alla lägenheter och motorvärmaruttag med timer till samtliga parkeringsplatser.

Och så förstås utsikten. Antingen en vy över Uddevalla hamn eller över friluftsområdet Sandersdal.

– De 32 lägenheterna här har samma standard som nya bostadsrätter, berättar Ronny Bohm.

Adam och Marielle Willbo har tecknat sig för en trea och ser fram emot inflyttningen.

– Det är stora och fina rum och det känns lite lyxigt med det nya köket och badrummet med både tvättmaskin och torktumlare, säger Marielle.

Inflyttningen blir helt enligt planeringen, den 1 april. Ungefär när sunnanvindarna börjar värma.

 

Some description
Adam och Marielle Willbo är några av de som kommer att flytta in i Fisketången när huset står färdigt till påsk. ”Det känns lite lyxigt”, kommenterade de när de var med på premiärvisningen.