Uddevallahem lanserar ny webbplats

En modern design, användarvänlig, fullproppad med relevant information och lätt att läsa på mobilen. I dag lanserar Uddevallahem sin nya webbplats.

Arbetet med att ta fram Uddevallahems nya, moderna webbplats har pågått under en tid. Framför allt har det varit viktigt att den känns fräsch och genomarbetad, att den har ett bra innehåll som är relevant och att den riktar sig till våra hyresgäster, men också till de som är på jakt efter en ny lägenhet.

- Vår gamla webbplats hade hängt med under några år nu och eftersom utvecklingen går i en rasande fart kände vi att det var dags att tänka nytt. Den nya webbplatsen känns helt rätt i tiden, säger Uddevallahems vd, Thomas Aebeloe.

Tanken är att besökarna ska kunna sköta alla sina ärenden på webbplatsen, allt från att leta lägenheter och garage till att göra felanmälningar eller söka sommarjobb. Det ska också finnas matnyttig information om vad som är på gång.

- Vi har lagt till vårt Facebook-flöde på webbplatsen eftersom vi använder oss allt mer av sociala medier för att nå ut med snabb information till våra hyresgäster, säger marknadschefen, Anders Thulin.

Webbplatsen är även anpassad till alla mobila enheter, så som mobiltelefon och läsplattor. Allt för att informationen ska vara lättillgänglig.