Vi söker Kundservicechef

Till rollen som Kundservicechef söker vi dig som sätter kunden i fokus och vet hur viktigt det är att företaget levererar en enhetlig kundupplevelse. Tillsammans med medarbetarna ska du utveckla en modern och effektiv kundservicefunktion. Arbetet innebär personalansvar för 8 personer som är hjärtat i företaget och ansiktet utåt. I ledarrollen ansvarar du för den dagliga driften och utvecklar enhetliga processer och rutiner för hög kvalitet såväl externt för kunderna som internt i organisationen. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av motsvarande befattning från tjänsteinriktad verksamhet med fokus på service från exempelvis hotell- eller fastighetsbranschen. Du har stor vana att hantera och tillmötesgå kunder, att strukturera och prioritera ärenden samt arbeta i en driftsorienterad miljö.

Du har ett naturligt, utåtriktat och förtroendeingivande sätt och har därför lätt för att skapa och bygga goda relationer både internt och externt. Du uppfattas som en inspirerande och entusiasmerande person som brinner för ditt uppdrag och leder genom delaktighet och öppenhet.

Som ledare är du tydlig, handlingskraftig, stabil och effektiv. Du har ett prestigelöst sätt, är bra på att läsa människor och bygger förtroende genom att delegera, följa upp och skapa god stämning. Service, kvalitet och affärsmannaskap är begrepp som kännetecknar dig och ditt arbete.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 7 december. Vid frågor, kontakta Anna Åkesson 0763-38 87 96.

 

 Om Uddevallahem

Uddevallahem är ett modernt allmännyttigt bostadsföretag som bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter i framförallt Uddevalla tätort, men också i Ljungskile. Sammantaget har Uddevallahem 4350 hyreslägenheter och beståndet omfattar även lokaler, garage och parkeringsplatser. Företaget erbjuder ett tryggt och varierat boende med hög kvalitet till ett rimligt pris och driver samhällsutveckling ur ett boendeperspektiv. Uddevallahems mål är att nyproducera hyresrätter i attraktiva lägen med långsiktig hållbarhet och bra standard och man arbetar kontinuerligt med utveckling av sin projektportfölj, som innehåller ett stort antal nya hyresrätter. Förmågan att anpassa verksamheten efter marknaden, den tekniska utvecklingen och kundernas beteende är avgörande för en långsiktig och livskraftig verksamhet. Därför har investeringar gjorts för att stärka företagets kundservice, t ex ökad tillgänglighet, ny webbplats och kommunikation via social media. Med 75 anställda i Uddevalla arbetar man för att ge sina kunder bästa tänkbara service. Uddevallahem är miljö- och arbetsmiljöcertifierat och omsätter ca 270 mkr. Läs mer på www.uddevallahem.se