Kom till Arendalsvägen på fredag!

Du missar väl inte att vi släpper våra nya lägenheter i Ljungskile nu på fredag!

Med start klockan 12.00 den 4 september börjar fördelningen av 30 attraktiva hyresrätter. Då hoppas vi få se dig på Arendalsvägen. Det är först till kvarn som gäller!

Some descriptionSome descriptionSome description

På fredag sätter Uddevallahem spaden i marken för 30 nya bostäder i Ljungskile. På Arendalsvägen kommer vi att erbjuda 2:or, 3:or och 4:or som uppfyller alla dina förväntningar på vad en ny lägenhet ska innehålla.

Här satsar vi på smakfull inredning för dig som är 55 år eller äldre, i form av ekparkett, kakel och klinker i badrummet, egen tvättmaskin i lägenheten samt egen balkong!

Och du får denna vardagslyx i skön kombination med den bekvämlighet som det innebär att bo i hyresrätt.

Så om du drömmer om en framtid i en ny och modern lägenhet i Ljungskiles havsnära läge, ja, då ska du inte tveka att komma till Arendalsvägen på fredag. Det är där och då som samtliga 30 lägenheter kommer att fördelas till intressenter på plats, enligt principen först till kvarn. 

Vi rekommenderar samtidigt starkt att du använder dagarna fram till fredag åt att förbereda dig. Vilken eller vilka av de 30 bostäderna passar dina behov bäst? 

På Uddevallahems hemsida hittar du all information om hyror och var respektive lägenhet är placerad i huset. Dessutom kan du där studera planlösningen för varje enskild lägenhet.

Ta del av informationen, så kommer du göra ett val som passar dig!

Nedan repeterar vi viktiga hålltider och lite praktisk information om lägenhetssläppet.

Vi ses på Arendalsvägen på fredag!

 

Some description

 

Så går det till den 4 september

Samtliga 30 lägenheter släpps enligt principen först till kvarn. Är du intresserad av en lägenhet måste du således vara på plats på Arendalsvägen den 4 september. Uddevallahem kommer att vara på plats från klockan 12 och då startar fördelningen av lägenheterna. Samtidigt kommer det också att registreras en turordningslista, som vi kommer att följa i de fall någon sedan väljer att tacka nej till sin lägenhet. 

Vad händer sen?

De personer som får en lägenhet får direkt skriva under ett förhandskontrakt. Inom två veckor ska sedan ett skarpt kontrakt tecknas, samt en registreringsavgift på 2 500 kronor betalas in. Den avgiften räknas sedan av från första hyran. Om man däremot väljer att säga upp kontraktet innan inflyttning förlorar man de här pengarna.

Jag kan inte närvara 4 september

Kan du inte delta får du istället skicka ett ombud, som på plats ska ha med sig din fullmakt, din legitimation och sin egen legitimation.

Viktiga hålltider 4 september

12.00: Fördelningen av lägenheter startar

15.00: Första spadtaget inviger bygget

12.00 och framåt: Uddevallahem är på plats och bjuder på fika m.m

Hitta till tältet

På bilden ser du var Uddevallahems tält kommer att vara. Vid tältet börjar också kön till lägenhetssläppet. 

 Some description