Träffa oss på jobbmässa

Some description

Är du på jakt efter ett nytt jobb och vill träffa nya arbetsgivare? På torsdag, den 5 mars, är vi på Uddevallahem på plats på jobbmässan i Benders lokaler. Och vi hoppas naturligtvis att du kommer dit.

Under jobbmässan träffas arbetssökande och arbetsgivare för att skapa nya kontakter som förhoppningsvis leder till nya anställningar i framtiden. Bakom arrangemanget står Benders tillsammans med arbetsförmedlingen, Swedbank, Västra Götalandsregionen och Uddevalla kommun. Totalt kommer runt 70 företag att finns på mässan och Uddevalla är ett av dem. 

–      Det här är ett gyllene tillfälle för oss att träffa ungdomar och berätta om oss och vad vi gör, säger Linda Samuelsson, personalansvarig på Uddevallahem.

Uddevallahem jobbar redan idag med sommarjobbare, praktikanter och trainees – ett arbete som ofta leder till att företaget hittar ny kompetens.

–      Många av våra medarbetare har fått in en fot via praktik eller sommarjobb och sedan blivit kvar, säger Samuelsson.

Förra året hittade 1 500 besökare till mässan och i år siktar arrangörerna på ännu fler. Entrén till jobbmässan är gratis så det är helt enkelt bara att ta med sig sitt CV, sitt bästa humör och traska dit.

Vad: Jobbmässa
Var: Benders (före detta Pininfarina Volvo Cars), Kärrastrandvägen 119, Uddevalla, huvudentrén som vetter mot havet.
När: torsdag 5 mars mellan 13.00 och 16.30

Psst! Gratisbussar går från Bohusläns museum varje halvtimma från 12.15 till 16.30.