Vi har lediga lägenheter kvar i Ljungskile

Missade du Uddevallahems stora lägenhetssläpp i Ljungskile i fredags? Vi har fortfarande nio lediga lägenheter kvar!

Det var en intensiv och spännande fredag på Arendalsvägen, när vi först släppte lägenheterna till vårt nya hyreshus, och senare på eftermiddagen tog första spadtaget för bygget.

Nu är vi äntligen igång, och om allt går enligt plan har vi 30 moderna och välutrustade hyreslägenheter inflyttningsklara nästa vinter för personer som är 55 år eller äldre.

Vi från Uddevallahem vill tacka alla er som kom till Ljungskile i fredags för att köa för lägenhet, eller bara för att ta en fika och bekanta sig med vad som är på gång på Arendalsvägen.

Särskilt kul var det att se glädjen hos de 21 personer/familjer som lämnade vårt tält med ett påskrivet förhandskontrakt. För er andra som lockas av ett bekvämt boende i Ljungskile finns det fortfarande nio lediga lägenheter kvar i huset.

– Det var väldigt bra stämning och vi fick mycket positiva kontakter med våra kunder, säger kundservicechef Emma Kånåhols om dagen.

Samtidigt är vi också medvetna om att vi fått en del synpunkter på att vi valde ”först till kvarn-principen” när vi släppte lägenheterna. Vi försäkrar er att vi lyssnar och tar till oss av alla åsikter.

– Vi har fått både ris och ros. En del var väldigt nöjda, medan andra inte tyckte om den här formen. Vi tar tacksamt emot alla synpunkter, det hjälper oss att ta ett så bra beslut som möjligt till nästa gång, säger vd Thomas Aebeloe, och understryker att det aldrig var Uddevallahems ambition att folk skulle behöva köa hela natten för att få en lägenhet.

Om vi nyanserar bilden lite, kan vi också konstatera att det faktiskt räckte gott att ställa sig i kön på morgonen/förmiddagen för att få en bra plats. Även de som inte ens kunde närvara i fredags har fortfarande möjlighet att få en lägenhet.

I skrivande stund har vi tecknat förhandskontrakt på 21 av de 30 lägenheterna. Det betyder att det fortfarande finns nio lediga lägenheter kvar, ungefär hälften 3:or och hälften 4:or.

Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om de lediga lägenheterna vi har kvar! Du kan ringa på 0522 – 65 35 00 eller maila på info@uddevallahem.se.