Kom och träffa Uddevallahem på jobbmässan

Torsdag 10 mars är det dags för den stora jobbmässan i Benders lokaler. Självfallet kommer Uddevallahem att finnas på plats.

Jobb- och utbildningsmässan ger arbetsgivare och arbetssökande ett bra tillfälle att träffa varandra. För dig söker arbete, eller bara vill skapa nya kontakter, är mässan ett utmärkt tillfälle att lära känna Uddevallahem och några av de ytterligare cirka 90 företag och utställare som kommer att finnas på plats.

- Mässan är ett jättebra tillfälle även för oss att knyta kontakter med ungdomar och andra arbetssökande, säger Linda Samuelsson, personalchef på Uddevallahem.

Uddevallahem tar varje år in sommarjobbare och praktikanter. Vi är också alltid intresserade av personer som kan bidra med ny kompetens åt oss.

- Vi verkar i en spännande bransch, där det händer mycket och där det finns många intressanta arbetsuppgifter. Det vill vi gärna berätta om för ungdomar som står inför att göra sitt yrkesval, säger Linda Samuelsson.

Förra året lockade jobbmässan 1 700 besökare. I år är mässan upplagd så att 1 000 gymnasieelever från tredje årskurs kommer att besöka mässan på förmiddagen. På eftermiddagen öppnas portarna för allmänheten.

Vad: Jobb- och utbildningsmässa

Var: Benders, Kärrastrandsvägen 119. Gå in vid huvudentrén som vetter mot havet.

När: Torsdag 10 mars, klockan 14.30-17.30.

Ta sig dit: Det går gratis bussar tur och retur från Bohusläns museum hela eftermiddagen, med start 12.30. Sista buss tillbaka från Benders går klockan 17.30.

Kom ihåg: Ta gärna med ditt CV samt presentation av dig.

Mohammed Yassin, Linda Samuelsson och Mikael Måneling kommer att vara på plats i Uddevallahems monter på torsdag.