Kom på lägenhetsvisning i Ljungskile 28 september!

Vad sägs om att fira jul i helt nytt boende? På onsdag, 28 september, bjuder Uddevallahem in till visning av de lägenheter vi har lediga på Ekhamravägen i Ljungskile.

 

Lediga lägenheter

På Ekhamravägen bygger Uddevallahem 30 hyreslägenheter med inflyttning 1 december. Samtliga lägenheter blir smakfullt inredda med ekparkett samt kakel och klinker i badrummet. Du kan se fram emot egen balkong, mikrovågsugn, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin! Givetvis kommer också fiber att vara installerat i huset. Från flera av lägenheterna kan man även njuta av en härlig havsutsikt. Vi tänker oss att du som är intresserad av lägenhet har hunnit fylla 55 år.

I dagsläget har vi följande lägenheter lediga;

Lgh-nr                Plan                    Rum                    Boyta                 Hyra

1                       Entré                   3 r o k                 82 kvm               10 212

13                       2                       4 r o k                 99 kvm               12 437

18                       2                       3 r o k                 91 kvm               11 400

Uppvärmning ingår i hyran. Kostnad för vatten tillkommer. Parkeringsplats finns att hyra.

 

Visning 28 september

Är du intresserad av ett modernt och bekvämt boende? Då ska du absolut komma till Ekhamravägen på Uddevallahems visning nu på onsdag, 28 september, klockan 17-19. Då öppnar vi dörren till de lägenheter som är lediga, så att du själv kan titta på planlösningen och känna in läget.

Anmäl dig till Annika Westman på 0522 – 65 35 31 eller annika.westman@uddevallahem.se.

 

Varför Ljungskile?

Ljungskile är ett spännande samhälle med en stark identitet, en mysig centrumkärna och ett aktivt föreningsliv. Här finns något för de flesta, oavsett om man vill spela golf på Lyckorna, segla eller ägna sig åt andra fritidsaktiviteter. Eller också väljer du att bara njuta av det goda livet, med både havet och Bredfjället in på knuten. Missa heller inte det spännande restaurangutbudet på Lyckorna med omnejd!

 

Ljungskile ligger bra till

Ljungskile har en utmärkt plats på kartan. Med goda kommunikationer till Göteborg, Uddevalla och resten av Bohuslän – och samtidigt bara ett stenkast från hav och natur – förstår man att Ljungskile har blivit en populär ort. Med bil är du i Göteborg på 40 minuter och till Uddevalla tar du dig på halva tiden. Eller också utnyttjar du närheten till järnvägsstationen och tar tåget som går regelbundet från Ljungskile.