Välkommen till Ljungskile på stomvisning 30 maj

Nu bjuder vi in till stomvisning av vårt nya hyreshus i Ljungskile. Här bygger Uddevallahem 30 fina lägenheter, modernt inredda i ett perfekt läge, med inflyttning 1 december. Och ja, än finns chansen att teckna sig för en lägenhet!

 

Visningen

Måndag den 30 maj, klockan 17:30-19:00, bjuder Uddevallahem in alla intresserade till stomvisning på Ekhamravägen/Arendalsvägen i Ljungskile. Lägenheterna är långt ifrån klara (det är fortfarande ett halvår kvar till inflyttning), men visningen är ett ypperligt tillfälle för den som vill få en känsla för läge, planlösning samt känna in den härliga utsikten över Ljungskileviken. Givetvis finns Uddevallahems personal på plats för att svara på frågor. Vi bjuder även på fika.

Vi behöver ha er anmälan senast onsdag 25 maj, till info@uddevallahem.se eller 0522 – 65 35 00. Uppge namn, adress och telefonnummer på samtliga som kommer.

Välkomna till Ekhamravägen i Ljungskile!

 

Lediga lägenheter

Med vårt nya hyreshus vänder vi oss till dig som fyllt 55 år. Merparten av de 30 lägenheterna försvann omgående när vi släppte dem i höstas, men fortfarande finns det några lediga bostäder som kanske passar just dig. I dagsläget kan vi erbjuda fyra lediga lägenheter fördelat på två olika våningsplan.

Lgh-nr                Plan                    Rum                    Boyta                 Hyra

7                          1                           4 r o k                 99 kvm              12 354

11                        1                           3 r o k                 78 kvm                9 800

12                        1                           4 r o k                 91 kvm               11 324

18                        2                           4 r o k                 91 kvm               11 400

Uppvärmning ingår i hyran. Kostnad för vatten tillkommer.

Intresserad? Kontakta Annika Westman på 0522 – 65 35 31 eller annika.westman@uddevallahem.se om du vill veta mer.

 

Varför bo i hyresrätt?

I Uddevallahems hyresrätter bor du bekvämt och bekymmersfritt. Vi sköter underhåll och service så att du kan ägna dig åt roligare saker. I våra nybyggda hyreslägenheter kan du dessutom njuta av en modern inredning med kakel och klinker i badrummet, ekparkett, egen tvättmaskin och balkong.

 

Varför bo i Ljungskile?

Ljungskile är ett litet och charmigt samhälle, med nära både till hav, fjäll och natur. Uddevallahems nya hyreshus ligger strategiskt placerat mitt i samhället, nära både affärer och tågstation. Från Ljungskile går det snabbt att förflytta sig till både Göteborg, Uddevalla och resten av Bohuslän.

 

Kontakta oss!

Lockar det med en framtid i Ljungskile? Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss. Kontakta Annika Westman på 0522 – 65 35 31 alternativt annika.westman@uddevallahem.se, eller ring vår växel på 0522 – 65 35 00.

Utsikten över Ljungskileviken från översta våningen.