Vi söker fastighetsskötare med servicekänsla

Är du självständig, gillar att ta ansvar, och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter?

Nu söker Uddevallahem en fastighetsskötare som brinner för att ge våra kunder en snabb och bra service.

Du förväntas att ta ett stort ansvar för det är helt, rent och snyggt i våra bostadsområden – allt för att våra hyresgäster ska känna trygghet och trivsel i sitt boende. Du kommer att jobba med såväl olika reparationer som inre och yttre skötsel.

Uddevallahem har drygt 9 000 hyresgäster. De är våra kunder, det är de vi har för ögonen i allt vi gör. För dig som fastighetsskötare är den dagliga kontakten med våra hyresgäster en central del av arbetet. Därför är det viktigt att du trivs med att träffa människor och att du kan både kommunicera och lyssna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Fastighetsskötarutbildning eller liknande är en merit. Vidare vill vi att du

l Har erfarenhet av fastighetsskötsel

l Har god social kompetens och hög servicekänsla med kunden i fokus

l Är självständig, målmedveten och drivs av att skapa mervärde för såväl kund som kollega

l Deltar och tar initiativ till verksamhetens utveckling

l Har ordningssinne och är flexibel

l Har reparatörsvana

l Har god datorvana

l Har körkort

Välkommen att skicka din ansökan och CV till ansokan.uahem@uddevallahem.se senast den 4 december. Vid frågor, kontakta personalchef Linda Samuelsson, 0730-58 48 72, eller förvaltningschef Mikael Måneling, 0730-52 28 05.

 

Fakta om Uddevallahem

Uddevallahem är ett allmännyttigt bostadsföretag som bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter i Uddevalla tätort och i Ljungskile. Vi har 4 454 lägenheter i beståndet, samt ett antal lokaler, garage och parkeringsplatser. Företaget erbjuder ett tryggt och varierat boende med hög kvalitet till ett rimligt pris och driver samhällsutveckling ur ett boendeperspektiv. Våra 85 anställda jobbar för att ge våra kunder bästa tänkbara service. Uddevallahem omsätter cirka 295 Mkr och är miljö- och arbetsmiljöcertifierat.