Allt du behöver veta inför släppet av Rudan-lägenheter

Nu närmar vi oss släppet av 47 fina lägenheter i kvarteret Rudan. Här gäller principen först till kvarn. Ju snabbare du är att gå in på Mina sidor och göra din intresseanmälan när Uddevallahem öppnar kön, desto bättre placering får du i kön.

Här nedan har vi samlat det viktigaste om hur det går till när de nya lägenheterna släpps. Tveka heller inte att kontakta vår uthyrning på 0522-65 35 00 om du har frågor. Här kan du också klicka dig vidare till vår Rudan-sida.

 

När släpps lägenheterna?

21 oktober, med start klockan 11.00, öppnar vi kön för samtliga sökande att teckna sig för den/de lägenheter man är intresserad av. I vår lägenhetsväljare ser du vilka lägenheter som fortfarande är lediga. 

Lägenheterna kommer att ligga ute 21-22 oktober. Därefter plockas de bort under tiden som Uddevallahem bearbetar de ansökningar vi fått in. När väl den processen är klar kommer de ev lägenheter som inte blivit uthyrda att publiceras bland våra övriga lediga objekt. 

(7 oktober gav Uddevallahem våra befintliga hyresgäster förtur att teckna sig för lägenhet på Rudan. Det är skälet till att några lägenheter redan har blivit uthyrda)

Hur gör jag för att söka?

När uthyrningen startar (dvs när kön öppnas) går du in på Mina sidor och gör din intresseanmälan. Ju snabbare du är, desto bättre placering får du i kön. Se vår instruktionsfilm, den förklarar hur hela uthyrningsprocessen går till.

Hur förbereder jag mig?

Se till att i god tid innan ha registrerat dig under Mina sidor och att med hjälp av vår lägenhetsväljare ha sett ut den/de lägenheter du är intresserad av. Ta dig tre minuter att se vår informationsfilm, det tjänar du på!

Om jag saknar dator?

Inga problem. Kom till vårt kontor på Södra Hamngatan 13 så hjälper vi dig. Klockan 11-13 den 21 oktober står vi till förfogande. Men vi rekommenderar att du försöker göra din ansökan på egen hand, det ökar dina chanser att få en bra placering i kön.