Dags för alla användare att registrera om sig

Alla som använder Mina sidor behöver nu omregistrera sig. Klicka på länken "Registrera dig" uppe i högra hörnet på Uddevallahems hemsida och fyll i dina uppgifter på nytt. Därefter kan du logga in och använda Mina sidor som vanligt igen. 

Skälet till att alla användare behöver registrera sig på nytt är att Uddevallahem precis har bytt fastighetssystem. Givetvis behåller du den kötid du redan samlat på dig. Den följer automatiskt med in i nya systemet när du skriver in ditt personnummer och fyller i dina uppgifter. Fortsättningsvis kommer din kötid att anges i köpoäng.

Uddevallahem rekommenderar att du snarast möjligt registrerar dig hos oss så att du får tillgång till Mina sidor och full koll på våra lediga objekt. 

Behöver du hjälp att registrera dig finns vår personal till hands för att ge support. Du är välkommen att ringa (0522-65 35 00) eller besöka vårt huvudkontor på våra ordinarie öppettider.

Dessutom finns vi på plats på följande platser idag och imorgon (21-22 mars) mellan 10-12 och 13-15;

Hyggestråket 4 (Växthuset)

Sunnanvindsvägen 10 (Trygghetsboendet)

Tureborgsvägen 12 (Uddevallahems lokal)

Du som redan har registrerat om dig från 14 mars och senare kan bortse från den här informationen.

 

En förändring är att erbjudanden om lediga objekt nu enbart kommer att meddelas via e-post, som ett led i att minska vår pappersanvändning. Därför är det viktigt att du fyller i en e-postadress när du fyller i dina uppgifter. Om du saknar e-postadress hjälper vi dig med registreringen.

En annan förändring är att vi nu ökar antalet möjliga intresseanmälningar för dig från 3 till 5. Observera också att om du har en annons inlagd på Bostadsbytet så behöver du lägga in den på nytt.