May öppnar ny butik på Skogslyckans torg

Skogslyckans torg har fått en ny butik, som säljer kläder med mera.

- Jag är överväldigad över starten jag fått här, säger ägaren May Hallsten.

 

May Hallsten är glad att ha hittat en bra lokal på Skogslyckan för sin nya butik.

 

Det var i maj månad som butiken Frövik Vision flyttade in i en av Uddevallahems lokaler på torget på Skogslyckan. Butiken säljer kläder, leksaker samt kontors- och presentartiklar och blir ett bra komplement till torgets tidigare utbud.

- Jag har redan hört många kunder säga att ”en sån här butik behövde vi här”. Jag har faktiskt aldrig tidigare blivit så positivt bemött, säger May Hallsten.

Då har hon ändå en del att jämföra med. Hon har drivit Frövik Vision i Färgelanda sedan 2004. Hon har dessutom provat på att driva butik på Smögenbryggan tre sommarsäsonger.

Uddevalla och Skogslyckan har också funnits med i Mays tankar i flera år. Hon känner området sedan hennes dotter bodde på Cyklonvägen och hon var intresserad av Uddevallahems lokal redan förra gången den var ledig, men den gången var hon för sent ute.

- Jag tycker det här området är jättefint med torget, alla planteringar och fina grillplatser. Sedan har jag fått ett jättebra bemötande av Uddevallahem.

Och av kunderna, som redan första dagarna hittade till Mays butik. Frövik Vision kommer ha öppet 11-18 på vardagar och för att klara det kommer May att anställa 1-2 personer.