Nu får du hyresfakturan skickad digitalt

Inför kommande hyresinbetalning påminner vi alla våra hyresgäster om att vi från denna månaden går över till att skicka ut fakturan digitalt via mail till din e-post.

(PÅ GRUND AV TEKNISKA PROBLEM VID UTSKICKET KAN NÅGRA HYRESGÄSTER HA FÅTT MAILET OM HYRESFAKTURAN SKICKAT TILL SIG TVÅ GÅNGER.)

Nu i dagarna kan du förvänta dig att hyresfakturan för juli och augusti kommer till din mail, om du inte valt annat sätt att få den distribuerad.

Som Uddevallahem tidigare berättat är övergången till digitalt utskick ett led i att vi minska vår klimatpåverkan. Här är en påminnelse om hur distributionen av hyresfakturan sker från och med denna månaden;

 

Du som valt autogiro eller e-faktura

En majoritet av Uddevallahems hyresgäster har redan valt att betala hyran via autogiro eller e-faktura. Ni påverkas inte av detta. Ni har redan valt ett bekvämt, enkelt och miljövänligt sätt att betala er hyra.  

 

Du som inte valt autogiro eller e-faktura

Du kommer nu få hyresfakturan skickad via mail till din e-post. Uddevallahem uppmanar åter igen alla hyresgäster att kontrollera att man uppgett rätt e-postadress till oss. Ett bekvämt alternativ är också att ladda ner vår nya app* och få dina uppgifter om belopp och OCR-nummer direkt i telefonen. Du kan också hämta samma information på Mina sidor.

 

Du som saknar e-postadress

Du som inte valt autogiro eller e-faktura, och inte uppgett någon e-postadress för Uddevallahem, kommer fortsatt få en pappersfaktura. Men vi kommer nu att ta ut en avgift på 25 kronor på våra pappersfakturor. Uddevallahem rekommenderar alla att byta till ett miljövänligt alternativ.

 

Bakgrunden till förändringen är att Uddevallahem vill bidra till en bättre miljö. En bland många åtgärder är att vi försöker minska vår pappersanvändning. Därför har vi beslutat att sluta dela ut hyresavin på papper som tidigare.

 

*Vår nya app heter Uddevallahem Kundserviceappen och finns att ladda ner på App Store och på Google Play. Från den kan du bland annat se alla uppgifter om din hyra. Du kan även göra din felanmälan bekvämt i appen.