Stort intresse för Uddevallahems nya lägenheter på mässan

Många ville veta mer om Uddevallahems nya lägenheter på bomässan Bo i Uddevalla.

- Väldigt kul att se så många besökare. Vi märker att intresset är stort för våra nyproduktioner, säger Uddevallahems vd Thomas Aebeloe.

Mässan arrangerades av Uddevallahem och övriga aktörer inom Uddevalla Näringsliv och blev en succé. Intresset för mässan visar att efterfrågan på bostäder är stor. 

För att möta efterfrågan bygger Uddevallahem nu över 150 nya lägenheter i Uddevalla. Först på tur står våra 47 nya lägenheter i kvarteret Rudan på Tureborg, där vi nu har spikat släppet av lägenheterna till oktober i år.

Näst på tur står kvarteret Eol, där vi släpper 78 lägenheter i centralt och bra läge (tomten ligger mellan Bastionsgatan och Brattgatan) i februari 2018. Senare 2018 är det dags för de 26 lägenheterna på Sundberg att hitta sina hyresgäster.

Du som missade oss på mässan i Folkets hus är förstås välkommen in till vårt huvudkontor för att hämta våra nya broschyrer om Rudan/Eol/Sundberg samt att ställa dina frågor. Missa heller inte att teckna dig för våra kostnadsfria nyhetsbrev för att få all information om våra nyproduktioner.

Strömmen av folk som besökte Uddevallahems monter var stor.

Med hjälp av Uddevallahems VR-glasögon kunde besökarna kliva in i en lägenhet och få en verklig känsla för interiör och läge.