Uddevallahem söker engagerad uthyrare till vår kundservice

 

Som uthyrare hos Uddevallahem ingår du i vårt kundservice-team, som är navet i vår uthyrning. Hit vänder sig dagligen människor med olika bakgrund och olika behov för att hitta bostaden som kan ge dem ett tryggt hem och grunden till ett bra liv.

Du är skicklig på att snabbt se varje kunds behov och känner en stolthet i att leverera den bästa servicen. Du får energi av dessa möten med kunder, är lösningsorienterad men också rak och tydlig. Lagspelaren i dig ger positiv drivkraft åt hela teamets utveckling, där vi är flexibla och vid behov täcker upp för varandra.

 

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hjälpa kunder som söker bostad. Uddevallahem jobbar med hyresrätter och ditt arbete består i uthyrning av såväl befintliga bostäder som våra nyproduktioner. Till detta kommer också uthyrning av parkeringsplatser och garage.

På Uddevallahem arbetar vi alltid med kunden i fokus och värdesätter därför hög servicekänsla. I rollen som uthyrare är du en viktig representant för Uddevallahem och stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, samt ha god datorvana och behärska office-programmen.

Tillsammans med kollegor tar ni ett helhetsansvar för hela uthyrningsprocessen. Det innebär att ni har ett ansvar för systemförvaltning och tillsyn av de system ni jobbar i. Det innebär också att administrera och planera uthyrningsprocessens alla delar.

Du blir en viktig kugge i vår kundservice och kommer att rapportera direkt till gruppens teamleader.

 

Om Uddevallahem

Uddevallahem är en kommunal bostadsstiftelse som äger och förvaltar 4 500 bostäder och ett stort antal lokaler i Uddevalla. Vi är cirka 80 anställda och som uthyrare har du din arbetsplats på vårt huvudkontor i centrala Uddevalla. Uddevallahem är ett framåtriktat företag som just nu befinner sig mitt i en offensiv fas med nyproduktioner och stora renoveringar. I den processen får du som uthyrare en viktig roll.

Vi strävar efter att vara regionens mest framträdande aktör i branschen. Vårt motto är att ”vill man bo bra ska man bo hos Uddevallahem, vill man utvecklas som medarbetare ska man arbeta hos Uddevallahem”.

Vi erbjuder bra förmåner, spännande arbetsuppgifter och, inte minst, härliga arbetskamrater. Vi tycker själva att vi är Uddevallas kanske bästa arbetsplats.

Det är med andra ord tuffa mål vi utmanar oss själva med. Vill du hjälpa oss att uppfylla dem!?

 

Din ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Maila din ansökan till rekrytering@uddevallahem.se senast 14 januari 2018. Vi vill att din ansökan innehåller CV och ett personligt brev. Märk din ansökan ”Uthyrare”.

Frågor om tjänsten besvaras av Linda Samuelsson, chef för kund- och verksamhetsstöd, på 0522-65 35 64.