Uddevallahem söker sommarjobbare

Är du självständig, serviceinriktad och gillar att jobba praktiskt? Då tycker vi att du ska söka sommarjobb hos Uddevallahem!

Sommaren 2017 närmar sig och vi söker nu efter ett antal engagerade och serviceinriktade personer som vill hjälpa oss i sommar. Vi lovar dig spännande arbetsuppgifter och härliga arbetskamrater!

Så här har omdömet kunnat låta när tidigare sommarjobbare summerat sin tid hos oss;

"Sommarjobbet på Uddevallahem var toppen. Bra stämning, trevliga kollegor och nöjda hyresgäster som blev glada för att vi gjorde fint!"

 

Vad är Uddevallahem?

Uddevallahem är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 4 454 bostäder i Uddevalla kommun. Uddevallahem har cirka 80 anställda inom ett flertal olika yrken och alla medarbetare arbetar för kundens bästa. Vi är serviceinriktade och affärsmässiga då vi möter kund, kollegor och andra samarbetspartners. Tillsammans bidrar vi till att utveckla Uddevalla.

 

Vad innebär det att sommarjobba hos Uddevallahem?

Uddevallahem erbjuder sommarjobb främst inom fastighetsskötsel. Exempel på arbetsuppgifter är ogräsrensning, gräsklippning, trimning, skräpplockning och att städa trappuppgångar och sophus. Arbetsperioden är vanligtvis 4 veckor.

 

Vad förväntas av dig som sommarjobbar hos Uddevallahem?

Arbetet ställer krav på självständighet och servicekänsla. Det är viktigt att du gillar att arbeta praktiskt och att jobba ute. Vi uppskattar ansökningar från positiva och driftiga personer som är nyfikna på fastighetsbranschen. För att sommarjobba på Uddevallahem ska du vara minst 16 år.

 

Hur ansöker jag?

Är du intresserad av att sommarjobba hos Uddevallahem skickar du din ansökan till oss så snart du har möjlighet, men senast 31 mars. Din ansökan skall innehålla uppgifter om dig själv, ålder, utbildning och om du har tidigare arbetslivserfarenhet. Maila din ansökan till ansokan.uahem@uddevallahem.se och märk mailet ”sommarjobb”. Eftersom vi annonserar i god tid innan sommaren kan det dröja innan du får svar från oss. Vi ber om tålamod och beräknar att du senast i mitten på april ska ha fått besked om du fått ett sommarjobb hos oss. Urval och intervjuer sker löpande under våren. Vi kontaktar dig per e-post eller telefon om det är aktuellt med en intervju.

 

För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta personalchef Linda Samuelsson, 0730-58 48 72.

 

Anställningsregler

Under tiden som du är anställd hos Uddevallahem finns det en del lagar och regler som vi och du måste förhålla oss till. Det betyder att:

  • Du får jobba max 8 timmar/dag fram till den dag då du fyller 18 år
  • Alla sommarjobbare har fasta arbetstider
  • Du betalar själv din lunch
  • Du får låna arbetskläder som du lämnar tillbaka när sommarjobbet är över.
  • Har du skattejämkning eller är du befriad från skatt måste du lämna in en blankett till personalenheten. Blanketter hittar du på www.skatteverket.se

 

Välkommen med din sommarjobbsansökan!