9 april flyttar Uddevallahem till Kålgårdsbergsgatan

Nu går snart flytten av Uddevallahems huvudkontor till Kålgårdsbergsgatan, mitt i centrum. Från 9 april är det hit du ska vända dig när du vill träffa vår kundservice.

 

 

Färdigställandet av våra nya lokaler pågår för fullt inför flytten 9 april. På bottenplan, med entré på Kålgårdsbergsgatan snett emot Saluhallen, kommer vår kundservice att sitta. Det är hit du som kund ska vända dig när du vill träffa vår personal i frågor som rör uthyrning och boservice.

Det handlar med andra ord om en flytt på bara några hundra meter, till ett ännu mer centralt läge än tidigare.

-En viktig förändring för dig som kund är att vi i samband med flytten kommer att utöka våra telefon- och öppettider (se separat text på sidan), som vi vet att många kunder efterfrågat, säger Lisa van Brée, teamleader för Uddevallahems kundservice.

Övriga funktioner på vårt huvudkontor – som fastighetsavdelning, ekonomiavdelning och ledning – kommer att sitta en trappa upp i samma byggnad.

Uddevallahem kommer att hålla till på Kålgårdsbergsgatan i ungefär ett år, fram till sommaren 2019. Då är våra nya lokaler på Sundberg-tomten vid Västerlånggatan/Lagerbergsgatan klara att flytta in i. Där pågår just nu bygget av ett stort antal nya bostäder, men också av det som ska bli Uddevallahems nya huvudkontor.

Idag har Uddevallahem huvudkontoret på Södra Hamngatan. Där väntar en ny hyresgäst på att få flytta in, och det är för att underlätta för denna hyresgäst som Uddevallahem väljer den här tillfälliga lösningen på Kålgårdsbergsgatan under en övergångsperiod.

 

Så blir öppettiderna från 9 april

Från och med måndag 9 april, när vi flyttar till Kålgårdsbergsgatan, ändrar Uddevallahem öppettiderna i kundservice.

De nya tiderna innebär att tillgängligheten ökar för våra kunder. Med våra nya tider öppnar vi upp för kundbesök hela dagarna, samtidigt som vi även har telefontid hela dagarna.

Följande öppettider gäller från 9 april

Måndagar: 10.00-18.00

Tisdagar-fredagar: 10.00-16.00

Precis som tidigare har vi lunchstängt klockan 12.00-13.00.