Allt du behöver veta inför släppet av Eol-lägenheter

Nu närmar vi oss släppet av 78 fina lägenheter i kvarteret Eol. Här gäller principen först till kvarn. Ju snabbare du är att gå in på Mina sidor och göra din intresseanmälan när Uddevallahem öppnar kön den 10 februari, desto bättre placering får du.

  

Här nedan har vi samlat det viktigaste om hur det går till när de nya lägenheterna släpps. Tveka heller inte att kontakta vår uthyrning på 0522-65 35 00 om du har frågor. Här kan du också klicka dig vidare till vår Eol-sida för mer information.

 

När släpps lägenheterna?

10 februari öppnar vi kön för samtliga sökande att teckna sig för den/de lägenheter man är intresserad av. Vi återkommer inom kort med exakt klockslag. 

Hur gör jag för att söka?

När uthyrningen startar (dvs när kön öppnas) går du in på Mina sidor och gör din intresseanmälan. Ju snabbare du är, desto bättre placering får du i kön. Se vår instruktionsfilm, den förklarar hur hela uthyrningsprocessen går till.

Hur förbereder jag mig?

Se till att i god tid innan ha registrerat dig under Mina sidor. Det är en förutsättning för att kunna söka någon av lägenheterna. Är du osäker kring registreringen - kontakta vår kundservice på 0522-65 35 00. Ta med hjälp av vår lägenhetsväljare reda på vilken/vilka lägenheter du är intresserad av. Även detta behöver du ha förberett innan 10 februari. Alternativt hämtar du vår Eol-broschyr eller ber oss att skicka dig ett exemplar. Ta dig tre minuter att se vår informationsfilm, det tjänar du på!

Om jag saknar dator?

Inga problem. Vi kommer att ha öppet vårt kontor på Södra Hamngatan 13 den 10 februari för de kunder som vill ha hjälp att göra sin intresseanmälan. Exakta tider återkommer vi till. Men har du någon i din närhet som kan hjälpa dig att göra din intresseanmälan rekommenderar vi det. Vi kan inte utesluta att det blir köer här hos oss.