Härlig trea ledig i Ljungskile

Vad sägs om att bo i en så gott som ny och modern hyreslägenhet i ett härligt läge – utan att behöva betala en enda krona i insats?! 1 juli står en av våra fina treor på Ekhamravägen i Ljungskile ledig.

 

Lägenheten ligger på plan 1 och stod färdigbyggd för bara ett drygt år sedan. Från Ekhamravägen har du bekvämt gångavstånd till centrum, samt till kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig vidare söderut mot Göteborg eller norrut mot Uddevalla.

Här har vi satsat lite extra för att ge dig en bekväm tillvaro. Lägenheten är smakfullt inredd med ekparkett och klinker och kakel i badrummet. Du har dessutom egen balkong, tvättmaskin och torktumlare, diskmaskin och mikrovågsugn. Och allt utan en enda krona i insats!

Kanske lever du ett aktivt liv och lockas av det lilla samhällets stora föreningsliv. Eller också har du helt enkelt vänt blickarna mot Ljungskile för att du vill leva det goda livet - på orten där hav och fjäll möts.

 

Trea på plan 1

Här ser du fakta om lägenheten som är ledig. Nedan kan du också fördjupa dig i bilder och planritning.

Var                                         Plan                    Rum                    Boyta                 Hyra

Ekhamravägen 2                   1                          3 r o k                 91 kvm                11 409

(Ljungskile)

Uppvärmning ingår i hyran. Kostnad för vatten tillkommer. Parkeringsplats finns att hyra.

Välkommen att kontakta Uddevallahems uthyrning på telefon 0522 – 65 35 00, eller maila info@uddevallahem.se om du vill veta mer!

 

Fakta om huset

* Stod inflyttningsklart så sent som 1 december 2016.

* Har 30 lägenheter, fördelat på fem olika våningsplan.

* Hiss till alla våningsplan.

* Parkeringsplatser på gården.

* Centralt läge "mitt i Ljungskile", nära affärer och kommunikationer.

 

Njut av det goda livet

Ljungskile är ett spännande samhälle med en stark identitet, en mysig centrumkärna och ett aktivt föreningsliv. Här finns något för de flesta, oavsett om man vill spela golf på Lyckorna, segla eller ägna sig åt andra fritidsaktiviteter. Eller också väljer du att bara njuta av det goda livet, med både havet och Bredfjället in på knuten. Gillar du bad- och båtliv ligger Ljungskileviken på bekvämt promenadavstånd. Föredrar du skog och natur är Bredfjällets naturreservat platsen för dig! Och tycker du att restaurangbesök ger livet en extra krydda har du också hamnat rätt. I Ljungskile finns till exempel Lyckorna Brygga, Laxbutiken och Musselbaren som alla lockar besökare från hela regionen.

 

Ljungskile ligger bra till

Ljungskile har en utmärkt plats på kartan. Med goda kommunikationer till både Göteborg och Uddevalla, och samtidigt bara ett stenkast från hav och natur, förstår man att Ljungskile har blivit en populär ort. Med bil är du i Göteborg på 40 minuter och tåget avgår en gång i timman (oftare morgon- och kvällstid) och tar ungefär 55 minuter.

Till Uddevalla tar du dig med tåg eller buss och resan tar ungefär en halvtimma. Och har du tillgång till bil är du där på endast 20 minuter.

 

(Obs att interiörbilderna inte är från den aktuella lägenheten, utan från en snarlik. Bilderna finns här för att ge en känsla för lägenhetens interiöra standard)

(Obs att interiörbilderna inte är från den aktuella lägenheten, utan från en snarlik. Bilderna finns här för att ge en känsla för lägenhetens interiöra standard)

(Obs att interiörbilderna inte är från den aktuella lägenheten, utan från en snarlik. Bilderna finns här för att ge en känsla för lägenhetens interiöra standard)