Uddevallahem har flyttat till Kålgårdsbergsgatan

Vi har flyttat vårt huvudkontor till Kålgårdsbergsgatan 3, mitt i centrum. Samtidigt utökar vi nu våra telefon- och öppettider!

 

På bottenplan, med entré på Kålgårdsbergsgatan snett emot Saluhallen, sitter vår kundservice. Det är hit du som kund ska vända dig när du vill träffa vår personal i frågor som rör uthyrning och boservice.

Det handlar med andra ord om en flytt på bara några hundra meter, till ett ännu mer centralt läge än tidigare.

-En viktig förändring för dig som kund är att vi nu utökar våra telefon- och öppettider (se nedan), som vi vet att många kunder efterfrågat, säger Lisa van Brée, teamleader för Uddevallahems kundservice.

 

Våra öppettider

Måndagar: 10.00-18.00

Tisdagar-fredagar: 10.00-16.00

Precis som tidigare har vi lunchstängt klockan 12.00-13.00.

 

De nya tiderna innebär att tillgängligheten ökar för våra kunder. Med våra nya tider öppnar vi upp för kundbesök hela dagarna, samtidigt som vi även har telefontid hela dagarna.

Övriga funktioner på vårt huvudkontor – som fastighetsavdelning, ekonomiavdelning och ledning – sitter en trappa upp i samma byggnad.

Uddevallahem kommer att hålla till på Kålgårdsbergsgatan i ungefär ett år, fram till sommaren 2019. Då är våra nya lokaler på Sundberg-tomten vid Västerlånggatan/Lagerbergsgatan klara att flytta in i. Där pågår just nu bygget av ett stort antal nya bostäder, men också av det som ska bli Uddevallahems nya huvudkontor.