Uddevallahem söker redovisningsekonom till traineeprogram

 

Uddevallahem söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi och redovisning! Vi söker nu en redovisningsekonom till vårt traineeprogram som vill vara med och utveckla verksamheten till nästa nivå.

 

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom är du en del av ekonomiavdelningen och är direkt underställd företagets administrativa chef. Du kommer att serva såväl Uddevallahem som dess dotterbolag samt Ljungskilehem och du kan förvänta dig ett stimulerande arbete och många kontaktytor både i och utanför företaget. Dina arbetsuppgifter under traineeperioden kommer främst handla om

  • Löpande bokföring
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Skatter och deklarationer
  • Delårs- och årsbokslut
  • Löpande avstämningar
  • Budget och prognosarbete
  • Att delta i utveckling av ekonomiprocesser och arbetsrutiner

Vi vill att du har en ekonomisk utbildning från högskola eller universitet. Vi ser även att du har goda kunskaper i Excel och intresse för systemfrågor. För att passa för denna roll behöver du vara framåt, social och trivas med förändring och förbättring, samt vara noggrann och effektiv.

Du är relationsskapande och har en god kommunikativ förmåga. Vidare är du strukturerad och stödjer verksamheterna genom hög servicenivå. Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Som deltagare i allmännyttans traineeprogram får du en attraktiv introduktion och gedigen grundutbildning i ett bostadsföretags verksamhet.

 

Om Uddevallahem

Uddevallahem är en kommunal bostadsstiftelse som äger och förvaltar 4 500 bostäder och ett stort antal lokaler i Uddevalla. Vi är cirka 80 anställda och som redovisningsekonom har du din arbetsplats på vårt huvudkontor i centrala Uddevalla. Uddevallahem är ett framåtriktat företag som just nu befinner sig mitt i en offensiv fas med nyproduktioner och stora renoveringar.

Vi strävar efter att vara regionens mest framträdande aktör i branschen. Vårt motto är att ”vill man bo bra ska man bo hos Uddevallahem, vill man utvecklas som medarbetare ska man arbeta hos Uddevallahem”.

Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider, ett gott arbetsklimat och tycker själva att vi är Uddevallas kanske bästa arbetsplats.

Det är med andra ord tuffa mål vi utmanar oss själva med. Vill du hjälpa oss att uppfylla dem!?

 

Din ansökan

Tjänsten är en trainee-/projektanställning på heltid med möjlighet till förlängning. Maila din ansökan till rekrytering@uddevallahem.se senast 28 januari. Vi vill att din ansökan innehåller CV och ett personligt brev. Märk din ansökan ”Redovisningsekonom”.

Frågor om tjänsten besvaras av Linda Samuelsson, chef för kund- och verksamhetsstöd, på 0522 – 65 35 64.