Uddevallahem söker säsongsanställda miljövärdar

Är du självständig, gillar att ta ansvar, och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter?

Nu söker Uddevallahem säsongsanställda miljövärdar som med stort engagemang vill jobba för att våra hyresgäster ska trivas i sina bostadsområden.

Som Miljövärd ansvarar du för att det är helt, rent och snyggt i våra bostadsområden – allt för att våra hyresgäster ska känna trygghet och trivsel i sitt boende. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av gräsklippning, trimning, sophantering och renhållning av våra grönområden och gårdsytor.

Vi på Uddevallahem satsar på våra utemiljöer och arbetet vi lägger ner uppskattas. Kunderna ger oss höga betyg i våra mätningar.

Det är med andra ord ett inspirerande jobb vi erbjuder. För att trivas krävs det att du gillar praktiskt och fysiskt arbete och att du trivs med att jobba utomhus. Vi förväntar oss också att du är engagerad och serviceinriktad. I gengäld lovar vi dig ett omväxlande jobb och härliga arbetskamrater!

 

Om jobbet

Jobbet är en säsongsanställning under perioden april-oktober. Du behöver ha fyllt 18 år och ha körkort.

 

Hur söker jag?

Maila din ansökan till rekrytering@uddevallahem.se så snart som möjligt, men senast 4 mars. Döp mailet till ”Ansökan säsongsanställning”. Din ansökan ska innehålla uppgifter om dig själv (ålder, utbildning, ev tidigare arbetslivserfarenhet), kontaktuppgifter (adress, mail/telefon) samt lite om vem du är och varför det här jobbet skulle passa dig.

För mer information är du välkommen att kontakta förvaltningschef Mikael Måneling på 0522-65 35 25 eller mikael.maneling@uddevallahem.se.

 

Om Uddevallahem

Uddevallahem är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 4 454 bostäder i Uddevalla kommun. Uddevallahem har cirka 80 anställda inom ett flertal olika yrken och alla medarbetare arbetar för kundens bästa. Vi är serviceinriktade och affärsmässiga då vi möter kund, kollegor och andra samarbetspartners. Tillsammans bidrar vi till att utveckla Uddevalla.