Vi erbjuder sommarläger för dig i årskurs 4-6

Går du på mellanstadiet och vill åka på sommarläger?

25-29 juni anordnar Uddevallahem i samarbete med Hyresgästföreningen och Balder ett spännande läger på Solgården vid Vänern.

Under fem fartfyllda dagar får du träffa nya kamrater och dessutom prova på en mängd olika aktiviteter. Du tas om hand av duktiga lägerledare, som satt ihop ett spännande program där det också finns tid för lek och egna aktiviteter.

Lägret är för dig som går i årskurs 4-6 och bor hos Uddevallahem eller Balder. Det är Hyresgästföreningen som äger Solgården och driver lägerverksamheten i samarbete med Uddevallahem och Balder.

Solgården ligger i Vänersborgs kommun, inte långt från populära badplatsen Gaddesanna. Anläggningen ligger vid vattnet och har en alldeles egen badstrand.

 

Pris

Kostnad för sommarlägret är 100 kronor per barn (ordinarie pris 4 500 kronor). I priset ingår mat, övernattning, försäkring och resa till och från Solgården. Dessutom ingår alla aktiviteter.

Anmälan och frågor

Anmälan görs till Hyresgästföreningen. Kontakta Hyresgästföreningen på något av följande nummer om du har frågor, eller vill att de ska skicka en anmälningsblankett till dig;

Murat Solmaz, platsansvarig, 0722-14 75 05 (murat.solmaz@hyresgastforeningen.se)

Hyresgästföreningen växel, 0771-443 443 (fråga efter läger på Solgården)

Anmälan ska göras senast 11 juni. Obs att platserna är begränsade eftersom gruppen består av högst 20 barn.