Eol

Senaste nytt
Se nya bilden av Eol
Nu har byggarbetarna släppt lite på väderskyddet och man kan få en bra bild av hur fint Eol kommer att se ut.

Eol

Vill du ha närhet till vatten, centrums utbud och kommunikationer samlat i ett och samma paket? Då är våra lägenheter i kvarteret Eol det perfekta boendet för dig!

Här bygger vi 78 attraktiva hyreslägenheter i utmärkt centrumläge vid Brattgatan/Bastionsgatan, på kort promenadavstånd från Kampenhof och järnvägsstationen. Från Eol har du nära till det spännande inre hamnområdet – och från några lägenheter kan man till och med blicka ut över vattnet.

Lägenheterna blir modernt inredda med ekparkett, kakel och klinker i badrummet, egen balkong och tvättmaskin. Och du får allt utan att behöva betala en enda krona i insats.

Från Eol:s fina läge i Uddevalla centrum har du även närliggande orter som Trollhättan, Munkedal, Vänersborg, Stenungsund, Lysekil och Färgelanda inom pendlingsavstånd. Du har också nära till kommunikationer som tar dig till Göteborg.

 

Uthyrningen

Helgen 10-11 februari hade alla möjlighet att göra sina intresseanmälningar på lägenheterna och söktrycket var mycket stort. Sedan dess pågår kontraktsskrivningar på lägenheterna. Ev lediga lägenheter kommer från nu att läggas ut under Lediga objekt. Du kan också titta i vår lägenhetsväljare för att se status på de olika lägenheterna.

 

Hyran

Alla uppgifter om hyresnivåer hittar du i vår lägenhetsväljare här på sidan. Observera att avgift för vatten tillkommer.
Samma information om lägenhetsstorlekar och hyresnivåer finns också samlad i den här pdf-filen.

 

Övriga frågor

Här har vi samlat några övriga frågor som vi fått frågor om. Läs också gärna vår broschyr (länk nedan) för mer info.

Hur är det med förråd?

Förrådsutrymmet är placerat i lägenheten istället för på vinden eller i källaren. Vi kan även erbjuda ytterligare förrådsutrymme i närområdet för den som behöver. Kontakta våra uthyrare för information.

Finns det parkeringsplatser?

Det kommer att finnas parkeringsplatser både i garaget och på gården.

Hur är det med fiber?

Lägenheterna är anslutna till Uddevallahems öppna fibernät.

 

Läs broschyren om Eol

I vår broschyr får du svar på det mesta om Eol. Allt från praktisk information om till exempel parkeringsplatser till att vi berättar om fördelarna med att bo i Uddevalla. Läs vår broschyr om Eol här.

 

Kontakt

Lena Johansson
Uthyrare
Telefon: 0522-65 35 00

Snabbfakta

78
Planerade
bostäder
0
Lediga
bostäder
Byggstart: Hösten 2016
Lägenheterna släpps: 10 februari 2018
Inflyttning: 1 december 2018 (prel)
Antal hyreslägenheter: 78
Lägenhetsstorlekar: 1-3 rum och kök
Lägenhetsfördelning:

                  Antal            Storlek

1 rok          4                   43 kvm

2 rok          44                 47-69 kvm

3 rok          30                 64-82 kvm

Övrigt: Alla lägenheter får ekparkett, samt kakel och klinker i badrummet. Varje lägenhet har också tvättmaskin och egen balkong. Huset kommer också att rymma ett kontor åt Länsförsäkringar.

Lägenhetsväljaren

Utforska lägenheterna, se hyror och hitta den som passar dig bäst.

Så hyr du

Den här informationsfilmen visar hur det går till vid uthyrning av Uddevallahems nyproduktioner.

Uthyrningsinformation

Helgen 10-11 februari hade alla möjlighet att göra sina intresseanmälningar på lägenheterna och söktrycket var mycket stort. Sedan dess pågår kontraktsskrivningar på lägenheterna. Ev lediga lägenheter kommer från nu att läggas ut under Lediga objekt. Du kan också titta i vår lägenhetsväljare för att se status på de olika lägenheterna.

PROJEKTSTATUS
Inflyttning
Inredning
Lägenhetssläpp
Byggstart
Planering