Nyheter

2018-07-12 Så hanterar Uddevallahem bevattningsförbudet

Sedan i onsdags råder bevattningsförbud i området på grund av den långvariga torkan. Förbudet ger Uddevallahem begränsade möjligheter att vattna i våra områden och vi kommer nu att koncentrera oss på våra sommarblommor.

2018-07-12 Nu lanserar Uddevallahem BoLotto

Uddevallahem inför nu BoLotto för att använda vid uthyrning av vissa lediga lägenheter som har snabb inflyttning, det vill säga kortare än tre månader.

2018-07-12 Sommartider i kundservice fram till 10 augusti

Fram till 10 augusti gäller sommartider i vår kundservice. Läs här om hur våra besöks- och telefontider ser ut under sommaren.

2018-07-10 Full fart för våra sommarjobbare

Gräsklippning, vattning och andra utomhussysslor står på menyn för de ungdomar som nu är igång och sommarjobbar hos Uddevallahem.

2018-07-05 Sommartips för våra hyresgäster

Den varma sommaren lockar såklart till mycket vistelse utomhus. Här har vi samlat lite tips på saker att tänka på, så att du inte stör sommarstämningen för dina grannar.

2018-06-27 Förtydligande angående bruksvärdesprövningen på Walkeskroken

Med anledning av de senaste dagarnas utspel och rapportering om våra förhandlingar om hyresjusteringar för 128 lägenheter på Walkeskroken, vill Uddevallahem här ta tillfället i akt att förklara vår syn på saken.

2018-06-25 Vi söker personal till vår kundservice

Nu söker Uddevallahem dig som är serviceinriktad och brinner för kundrelationer. Vi erbjuder en bred och spännande roll i vår kundservice, där du förväntas bidra till att avdelningen fortsätter sin utveckling.

2018-06-19 Läs nya numret av Bo&Trivas

I sommarnumret av Bo&Trivas ger vi all information inför släppet av lägenheterna på Sundberg. Dessutom berättar våra miljövärdar om sitt arbete så här mitt under brinnande utesäsong. Bland mycket annat.

2018-06-12 Var med i utlottningen av Oddevold-biljetter

Vill du se gratis fotboll i midsommarhelgen? Uddevallahem lottar nu ut ett antal biljetter till matchen IK Oddevold-Åtvidabergs FF i herrarnas division 1.

2018-06-01 Nu flyttar hyresgästerna in på Rudan

47 nya lägenheter på Tureborg är klara för inflyttning. Nu har Uddevallahem lämnat över nycklarna till våra hyresgäster på Rudan. Många började flytta in med en gång.