Fin rymlig trea ledig i Ljungskile

Vill du ha ett bekvämt boende i charmiga Ljungskile - nära både hav och fjäll? Nu har en av Uddevallahems fina treor på Ekhamravägen blivit ledig, med tillträde i november!

(OBS att bilden inte är från den aktuella lägenheten, utan från en annan lägenhet med samma standard)

 

Lägenheten stod klar för inflyttning så sent som i december 2016 och är således mycket modern och fräsch. Den är smakfullt inredd med ekparkett samt kakel och klinker i badrummet. Du kan se fram emot att ha egen balkong, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin! Givetvis finns också fiber installerat i huset.

Fakta om lägenheten

Rum              Yta                Hyra

3 rok              91 kvm          11 485 kr

Uppvärmning ingår i hyran. Kostnad för vatten tillkommer. Vi tänker oss att du har hunnit fylla 55 år.

Läs mer och anmäl ditt intresse här, eller välkommen att kontakta vår uthyrning på 0522-65 35 00 om du har frågor. Lägenheten är tillgänglig 16 november.

(OBS att bilden inte är från den aktuella lägenheten, utan från en annan lägenhet med samma standard)

 

Här kan du njuta det goda livet

Ljungskile är ett spännande samhälle med en stark identitet, en mysig centrumkärna och ett aktivt föreningsliv. Här finns något för de flesta, oavsett om man vill spela golf på Lyckorna, segla eller ägna sig åt andra fritidsaktiviteter. Eller också väljer du att bara njuta av det goda livet, med både havet och Bredfjället in på knuten. Missa heller inte det spännande restaurangutbudet på Lyckorna med omnejd!

 

Ljungskile ligger bra till

Ljungskile har en utmärkt plats på kartan. Med goda kommunikationer till Göteborg, Uddevalla och resten av Bohuslän – och samtidigt bara ett stenkast från hav och natur – förstår man att Ljungskile har blivit en populär ort. Med bil är du i Göteborg på 40 minuter och till Uddevalla tar du dig på halva tiden. Eller också utnyttjar du närheten till järnvägsstationen och tar tåget som går regelbundet från Ljungskile.