Malin, ny på ekonomiavdelningen

Porträttfoto Malin Andersson, ekonom på Uddevallahem

Då vi i våras sökte en ekonom till Uddevallahem tog Malin Andersson chansen att söka tjänsten. Hon fick jobbet och startade sin tjänst i slutet av augusti.  

Porträttfoto Malin Andersson, ekonom på Uddevallahem Malin är 44 år och bor i Uddevalla med sambo Daniel och tonårspojkarna Loke och Neo. På fritiden gillar hon att vara ute i naturen, laga mat tillsammans med familjen, umgås med vänner och resa.  

Malin studerade till affärsinriktad redovisningsekonom på Affärhögskolan i Uddevalla. Under sina studier hade hon en del praktik, bland annat på ett fastighetsbolag. Hon kommer närmast från EY där hon arbetat som redovisningskonsult i sex år. 

- Nu har jag arbetat på Uddevallahem i två veckor och det har varit jättebra, säger hon. Jag känner att jag redan kommit in bra i arbetet. Alla är supertrevliga och jag har fått ett jättefint mottagande! Jag har fått börja med leverantörerna och får handledning av Kicki som också arbetar på ekonomiavdelningen.  

Malin kommer arbeta med det mesta kring Uddevallahems ekonomi så som leverantörsresekontra, leverantörs- och kundfakturor, bokföring och bokslut. 

Vi är glada att Malin nu är på plats och i framtiden kan det vara så att du får prata med henne om du ringer in och har frågor om fakturor eller din hyra.