Uddevallahem förvärvar hus - för en god sak

Uddevallahem har förvärvat ett nytt hus – för en god sak.

Huset är ett pepparkakshus och pengarna går oavkortat till Barncancerfonden. Allt som allt skänker Uddevallahem nästan 18 000 kronor till organisationen den här julen!

-Det känns väldigt bra och naturligt att stötta Barncancerfonden och deras arbete. Det har vi gjort de senaste åren, säger Uddevallahems vd Thomas Aebeloe.

Så när möjligheten dök upp att lägga ett bud på Svensk Fastighetsförmedlings pepparkakshus – där alla pengar oavkortat går till Barncancerfonden – tvekade han inte.

Uddevallahems vinnande bud landade på 2 900 kronor. Till detta ska läggas att Uddevallahem och vår personal också valt att skänka vår julklapp till Barncancerfonden, vilket innebär att Uddevallahem den här julen stödjer organisationen med totalt 17 900 kronor!

Det fantastiska pepparkakshuset som föreställer Uddevalla kyrka är gjort av Uddevalla-bon Amanda Kjelldorff. Konstverket kommer att placeras på ett av Uddevallas serviceboenden, så att många får möjlighet att ta del av det.

Det ska tilläggas att pepparkakshuset som auktioneras ut är en del i Svensk Fastighetsförmedlings insamling till Barncancerfonden den här julen. Totalt över hela landet har Svensk Fastighetsförmedling hittills samlat in 8,9 miljoner kronor.

Lars-Erik Sparrebäck, Svensk Fastighetsförmedling, och Uddevallahems vd Thomas Aebeloe tar varandra i hand efter fastighetsaffären som görs för en god sak. 

Uddevallahem och vår personal har i år också valt att avstå julklapp i år. Istället går pengarna till Barncancerfonden.