Uddevallahem söker sommarjobbare

Är du självständig, serviceinriktad och gillar att jobba praktiskt? Då tycker vi att du ska söka sommarjobb hos Uddevallahem!

Sommaren 2019 är bara några månader borta och Uddevallahem har nu glädjen att erbjuda sommarjobb åt ett antal ungdomar under veckorna 27-31. Arbetet består av att jobba med våra yttre miljöer. Gräsklippning, trimning, sophantering och skräpplockning kommer att vara de huvudsakliga arbetsuppgifterna.

För att trivas med jobbet krävs det således att du gillar fysiskt arbete och att du trivs med att jobba utomhus. Vi förväntar oss också att du är engagerad och serviceinriktad. I gengäld lovar vi dig spännande arbetsuppgifter och härliga arbetskamrater!

Vem kan söka?

Vi vänder oss till dig som är 16-24 år och som bor i någon av Uddevallahems fastigheter.

Hur söker jag?

Maila din ansökan till rekrytering@uddevallahem.se så snart som möjligt, men senast 31 mars. Döp mailet till ”Ansökan sommarjobb”. Därefter kallar vi ett antal sökande till så kallad speed dating, där vi gör kortare intervjuer. Vårt mål är sedan att under april ge besked om du fått jobb hos oss.

Din ansökan ska innehålla uppgifter om dig själv (ålder, utbildning, eventuell tidigare arbetserfarenhet), kontaktuppgifter (adress, mail/telefon) samt gärna lite om vem du är.

För mer information är du välkommen att kontakta Henrik Engelin, ansvarig för våra miljövärdar, på telefon 0522-65 35 08.