Unik visning av hyreslägenhet med det lilla extra

Fasadbild med balkonger på Brattgatan 3B

Är du nykär och går i tankarna på att äntligen skaffa något gemensamt? Har barnen flyttat ut och ni har vuxit ur villan eller kanske söker ni bara ett underhållsfritt och enkelt boende? Oavsett var du befinner dig i livet så kan du bara flytta in och njuta och låta oss ta hand om alla måsten kring underhåll och skötsel. Visst låter det underbart!

Nu ger vi på Uddevallahem dig en möjlighet till en unik visning utav en av våra moderna och centrumnära hyresrätter på Brattgatan 3B. Välkommen!

Fasadbild på Uddevallahems fastighet EOL Måndagen den 1 november, mellan kl. 15:00-19:00, bjuder vi på Uddevallahem in till en unik öppen visning på Brattgatan 3B. Huset byggdes så sent som 2018 och lägenhetens 82 kvadratmeter finns på våning 5 och rymmer 3 rum och kök.

Fastigheten består av två huskroppar som binds ihop av kontorslokaler utmed Bastionsgatan. Läget är minst sagt centrumnära, endast ett stenkast från både affärsutbud och kommunikationer, men bjuder även in till grönskande promenader på Skansberget.

Här hittar du en kvadratsmart lägenhet med härligt öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenhetens ljusa färger i kombination med den vackra ekparketten i kök, vardagsrum och sovrum och de stora fönstren ger en ljus och välkomnande känsla. Det här är ett hem att trivas i.

Entrédelen har praktiskt och lättskött klinkergolv och förvaring. I anslutning till hallen ligger det rymliga, helkaklade badrummet med klinkergolv. Här inne finns dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.
När du öppnar dörren till något av de två sovrummen möts du av ett härligt ljus från fönstren. I det stora sovrummet finns det plats för en dubbelsäng och sängbord. Här finns även garderober för förvaring. I det något mindre sovrummet finns plats för en eller två enkelsängar samt ett skrivbord. I anslutning till de båda sovrummen finns en klädkammare/förråd med hylla och klädhängare.

Exempelbild på ett kök på Brattgatan I lägenhetens största rum ryms både kök och vardagsrum med en öppen planlösning. Det ljusa och välplanerade köket har bra arbetsytor och innehåller alla bekvämligheter du behöver: kyl och frys, spis, ugn, mikrovågsugn i väggskåp och diskmaskin. I rummet finns det plats för ett stort matbord och det finns även tilltaget utrymme för en sällskapsyta med soffa och soffbord samt tv. Det är också härifrån du tar dig ut till den delvis inglasade balkongen, där du kan njuta över utsikten mot Uddevallabron.

I byggnaden finns miljörum med avfallssortering samt ett cykelrum. Under huset finns även parkeringsplatser, med ett antal laddplatser, som i mån av plats går att hyra via mina sidor. I den här fastigheten tillämpar vi individuell mätning och debitering av vattenförbrukningen, vilket gör att kostnad för kall- & varmvatten tillkommer.

Välkommen!