Sök ledigt

Sök ledigt

Vare sig du redan är hyresgäst hos oss eller om du är ute efter ett nytt boende, kan du vara spekulant på våra lediga lägenheter. Hos Uddevallahem kan du alltid hålla utkik efter något större eller mindre, eller något nytt i en ny stadsdel. Det enda du behöver göra är att registrera dig och fylla i en intresseanmälan. 

Så här gör du;

  1. Ställ dig i bostadskö genom att Registrera dig. Skulle du vilja ha hjälp av vår kundservice är det bara att besöka vår kundservice under våra öppettider.
  2. Alla lediga lägenheter publiceras på vår hemsida. Du söker ledig lägenhet genom att logga in på ”Mina sidor” och ”anmäl intresse” på respektive lägenheter. Vi erbjuder även en bevakningstjänst av lediga lägenheter då du får ett e-postmeddelande när något intressant dyker upp. 
  3. Uppdatera din anmälan minst en gång om året för att behålla din köplats. Du loggar bara in med din pin-kod och klickar på ”intresseanmälan lägenhet”. Nu fyller du i dina uppgifter igen och bekräfta att de är aktuella.
 

Ledigt just nu

Även du som inte är registrerad kan titta på vårt lediga utbud.

Registrera dig

För att registrera intresse på lediga objekt måste du först registrera dig på Mina sidor.

När du gått igenom formuläret för att registrera dig som sökande anger du ett lösenord som du använder för att logga in.

Registrera dig