Nyheter

2019-06-24 Kjell och Inga-Lill valde nya kvarteret Sundberg

Nu är nya kvarteret Sundberg klart. Kjell och Inga-Lill Johansson är två av hyresgästerna som tagit chansen att flytta in på Lilla Norrgatan.

2019-06-24 Ändrade öppettider i kundservice i sommar

Under semesterperioden 1 juli till 9 augusti ändrar vi våra öppettider i kundservice. Läs här om hur våra telefon- och öppettider ser ut i sommar.

2019-06-04 Uddevallahem tecknar avtal med Visolit om IT-miljön

Uddevallahem har tecknat ett femårigt avtal med Visolit om support och förvaltning av vår IT-miljö.

2019-05-27 Det analoga nätet släcks ner i höst

Uddevallahem kommer att släcka ner det analoga Comhem-TV-utbudet med start i höst, inte nu i vår som är en uppgift som felaktigt cirkulerar bland våra hyresgäster.

2019-04-26 Grilltider - tänk på att följa dessa regler

Grillsäsongen har startat och här kan du läsa vilka regler som gäller hos Uddevallahem. Tänk också på att det nu är väldigt torrt i markerna och att säkerheten därför är extra viktig.

2019-04-04 Miljövärdar skapar trygga och trivsamma boendemiljöer

I ett samarbete mellan Uddevallahem och kommunens arbetsmarknadsavdelning har nu fem personer fått jobb som miljövärdar hos Uddevallahem. Deras sysslor syftar till att öka trivsel och trygghet i våra områden.

2019-03-27 Många beställer bortforsling av sina grovsopor

Många hyresgäster har redan nappat på Uddevallahems erbjudande om att få hjälp att bli av med sina grovsopor för en mindre kostnad. De första veckorna har varit fullbokade.

2019-03-26 Målgång för ROT-projekt med goda miljöeffekter

Vår stora ROT-renovering på Unneröd är klar. 231 lägenheter är renoverade med bland annat nytt kök och badrum. Och redan nu ser vi att våra åtgärder ger stora energibesparingar.

2019-03-21 Gå på simskola till rabatterat pris i sommar

Ta chansen att lära ditt barn att simma! Som hyresgäst hos Uddevallahem betalar du bara en tredjedel av priset på Uddevalla Sims sommarsimskola.

2019-03-17 Ta chansen att flytta in på Sundberg

Än finns chansen att flytta in i nya kvarteret Sundberg. Nu har nämligen en av våra fina trerummare med stor härlig terrass blivit ledig.