Nyheter

2019-02-18 Det närmar sig inflyttning på Sundberg

Den gamla grustomten har förvandlats till attraktiva bostäder med härliga terrasser. Nu är det bara ett par månader kvar till inflyttning på Sundberg.

2019-02-11 Prova på handboll på sportlovet!

Vill du prova på att spela handboll? På sportlovet har du som går på mellanstadiet chansen att testa handboll under fyra dagar.

2019-02-11 Uddevallahem bjuder in till sportlovsbio

SLUTSÅLT Nu ger Uddevallahem dig som är hyresgäst möjligheten att se filmen Sune vs Sune till ett kraftigt subventionerat pris på sportlovet. Läs här om hur du köper biljetter.

2019-02-05 Uddevallahem söker sommarjobbare

Är du självständig, serviceinriktad och gillar att jobba praktiskt? Då tycker vi att du ska söka sommarjobb hos Uddevallahem! Senast 31 mars behöver vi ha din ansökan.

2019-02-04 Uddevallahem varnar för nedfallande istappar

Var observant när du är ute och promenerar. Risken för nedfallande snö och istappar från hustak är stor i detta vädret! På Uddevallahem tar vi bort istappar så långt vi kan, men det är inte överallt som vi kommer åt.

2019-01-28 Så jobbar vi för att snöröja våra områden

Vid snöfall strävar Uddevallahems personal alltid efter att komma igång tidigt med snöröjningen. Säkerhet och framkomlighet är viktigt när vi gör våra prioriteringar.

2018-12-21 Uddevallahem ansluter sig till Allmännyttans Klimatinitiativ

Uddevallahem går med i Allmännyttans Klimatinitiativ, ett gemensamt upprop för att minska utsläppen av växthusgaser. Målet är bland annat att vara fossilfria senast år 2030.

2018-12-14 De stortrivs i sin rot-renoverade lägenhet

"Vi stortrivs" säger Carola och Jan-Olof Andersson, som är två i raden av hyresgäster på Östanvindsvägen som under året har fått sin lägenhet rot-renoverad.

2018-12-13 Nya regler som värnar dig som letar ny bostad

Nu lägger vi en begränsning i hur många gånger man som sökande kan tacka nej till erbjudanden. Denna justering av reglerna, som träder i kraft vid årsskiftet, görs för att värna alla de som är seriöst bostadssökande i vår kö.

2018-12-13 Uddevallahem förvärvar hus - för en god sak

Uddevallahem har förvärvat ett nytt hus - för en god sak. Huset är ett pepparkakshus och pengarna går oavkortat till Barncancerfonden. Allt som allt skänker Uddevallahem nästan 18 000 kronor till organisationen den här julen!