Nyheter

2020-04-09 Fakturor på städtjänster - inte från oss

Det har kommit till vår kännedom att ett städföretag utger sig för att jobba för oss samt skatteverket och skickar fakturor till er hyresgäster och uppmanar er att betala. Kontakta oss om du känner dig osäker!

2020-03-25 Nu erbjuder Open Universe gratis bredband

Tjänsten är till dig som inte redan har ett bredbandsabonnemang. Hastigheten är 10 Mbit och du kan välja fritt bland leverantörerna.

2020-03-16 Då sopas ditt område

Att gruset sopas bort och vårblommorna kommer till områdena är två härliga vårtecken. Nu är det den tiden på året. Måndag 23 mars startar arbetet med att sopa upp det vintergrus som ligger i Uddevallahems områden. Blommorna planteras lagom till påsk. Läs mer...

2020-03-09 Tillfällig återvändsgränd vid Norra Drottninggatan

För dig som ska besöka vår kundservice på Norra Drottninggatan väntar från och med idag ett par veckor trafikomläggning i korsningen Lagerbergsgatan och Norra Drottninggatan. Alla kommer att komma fram i området genom att följa orange hänvisning. Läs mer...

2020-03-03 Hyreshöjning 1 april

Ett nytt hyresavtal är klart mellan Uddevallahem och Hyresgästföreningen. Det nya avtalet är på ett år och innebär en hyreshöjning med i genomsnitt 1,8 procent för er hyresgäster. Parterna har i årets förhandling enats om...

2020-02-24 ROT-renovering på Dalaberg och Hovhult påbörjas

Nu är det beslutat att renoveringen av Uddevallahems fastigheter på Dalaberg och Hovhult kommer att påbörjas. Det är ett 5 års projekt där arbetet kommer starta på Dalaberg i början på 2021 och beräknas pågå under cirka två år.

2020-02-05 Trapphusstädning nu i egen regi

Sedan i måndags har du kunnat möta våra nya kollegor i ditt trapphus. Tidigare har lokalvården skötts av externa leverantörer, men tack vare den feedback vi fått i vår kundenkät har vi nu städningen i egen regi.

2020-01-24 Renovering av Lagerbergsgatan

Du som besöker vårt kontor på Norra Drottninggatan kommer fram till sommaren behöva välja en annan väg än Lagerbergsgatan. Läs mer om renoveringen och följa arbetet på Uddevalla kommuns hemsida.

2020-01-16 Förhandlingar om hyreshöjning

Uddevallahem har påkallat till hyresförhandling och har ett snittyrkande om 3.2% beroende på ökade kostnader, men också på att vi har tagit hänsyn till de förväntningarna som finns på vår förvaltningskvalitet. Förhandlingen startar den 4 februari och kommer börja gälla från 1 april.

2019-12-11 Problem med TV4-kanalerna och Cmore.

Förhandlingar mellan Telia och Comhem gällande TV4-kanalerna och C More kan drabba dig som hyresgäst.