Nyheter

2018-08-17 Nya Sundberg växer fram

Ett helt nytt kvarter håller på att växa fram på centrala Sundberg-tomten, där det tidigare bara var en grusplan. Och nu är det bara en vecka kvar till Uddevallahem släpper de 26 hyreslägenheterna som byggs där.

2018-08-17 Fin rymlig trea ledig i Ljungskile

Vill du ha ett bekvämt boende i charmiga Ljungskile - nära både hav och fjäll? Nu har en av Uddevallahems fina treor på Ekhamravägen blivit ledig, med tillträde i november!

2018-08-14 Ta chansen att flytta in på Eol

Några av Uddevallahems nya lägenheter på Eol har blivit lediga och nu hyr vi ut dem enligt principen först till kvarn!

2018-08-13 Uppdaterad information om grill- och eldningsförbudet

Länsstyrelsen släpper på grillningsförbudet på egen tomt från och med tisdag 14 augusti klockan 9.00. Det råder för övrigt grill- och eldningsförbud utomhus i hela Västra Götalands län. Förbudet gäller alla typer av grillar med öppen låga samt bränslen på alla platser förutom grillning i egen trädgård.

2018-07-12 Så hanterar Uddevallahem bevattningsförbudet

Sedan i onsdags råder bevattningsförbud i området på grund av den långvariga torkan. Förbudet ger Uddevallahem begränsade möjligheter att vattna i våra områden och vi kommer nu att koncentrera oss på våra sommarblommor.

2018-07-12 Nu lanserar Uddevallahem BoLotto

Uddevallahem inför nu BoLotto för att använda vid uthyrning av vissa lediga lägenheter som har snabb inflyttning, det vill säga kortare än tre månader.

2018-07-12 Sommartider i kundservice fram till 10 augusti

Fram till 10 augusti gäller sommartider i vår kundservice. Läs här om hur våra besöks- och telefontider ser ut under sommaren.

2018-07-10 Full fart för våra sommarjobbare

Gräsklippning, vattning och andra utomhussysslor står på menyn för de ungdomar som nu är igång och sommarjobbar hos Uddevallahem.

2018-07-05 Sommartips för våra hyresgäster

Den varma sommaren lockar såklart till mycket vistelse utomhus. Här har vi samlat lite tips på saker att tänka på, så att du inte stör sommarstämningen för dina grannar.

2018-06-27 Förtydligande angående bruksvärdesprövningen på Walkeskroken

Med anledning av de senaste dagarnas utspel och rapportering om våra förhandlingar om hyresjusteringar för 128 lägenheter på Walkeskroken, vill Uddevallahem här ta tillfället i akt att förklara vår syn på saken.