•  
  •  
  •  

Sundberg

Nya kvarteret Sundberg är något för dig som vill njuta av livet. Här förändrar vi Uddevallas stadsbild genom att förvandla en outnyttjad grustomt till ett nytt härligt kvarter med bostäder som erbjuder det lilla extra!

Och detta i ett av Uddevallas mest intressanta lägen, vid Västerlånggatan/Lagerbergsgatan, i centrum.

Det här är med andra ord ett perfekt boende för dig som vill ha centrums utbud, kommunikationer och den inre hamnen på bekvämt promenadavstånd. Lägg till detta att våra lägenheter på Sundberg har fantastiska terrasser/balkonger och du inser att det här är boendet för dig som vill njuta av livet. Som hyresgäst behöver du ju heller aldrig bekymra dig för underhåll och sånt, den servicen står våra duktiga bovärdar för.

Scrolla gärna ner på sidan till vår lägenhetsväljare, och titta närmare på lägenheternas planlösningar och härliga terrasser!   

Givetvis blir det hyreslägenheter av hög och modern standard. Samtliga lägenheter kommer att få ekparkett, kakel och klinker i badrummet, diskmaskin, mikrovågsugn, samt egen tvättmaskin och torktumlare.

Uthyrningen

Lägenheterna släpptes den 25 augusti 2018 och alla lägenheter är nu uthyrda. Om du vill bo på Sundberg missade tillfället när lägenheterna släpptes, rekommenderar vi dig att hålla utkik under Lediga lägenheter ifall vi får några uppsägningar. 

Hyran

Alla uppgifter om hyresnivåer, planlösningar och respektive lägenhets placering i huset hittar du i vår lägenhetsväljare här på sidan. Observera att avgift för vatten tillkommer. Du hittar också en sammanställning över alla lägenheter med hyror här

 

Lägenhetsväljaren

I vår lägenhetsväljare kan du se hyror, planlösningar och var i huset respektive lägenhet ligger. Ett utmärkt verktyg när du ska välja vilken/vilka lägenheter du är mest intresserad av! 

Övriga frågor

Här har vi samlat några ämnen som vi fått frågor om. Läs också gärna vår broschyr (länk nedan) för mer info.

Hur är det med förråd?

Förrådsutrymmet är placerat i lägenheten istället för på vinden eller i källaren. Vi kan även erbjuda ytterligare förrådsutrymme i närområdet för den som behöver. Kontakta våra uthyrare för information.

Finns det parkeringsplatser?

Det kommer att finnas ett visst antal parkeringsplatser att hyra i garaget.

Hur är det med fiber?

Lägenheterna är anslutna till Uddevallahems öppna fibernät.

 

Snabbfakta

26 Planerade bostäder 0 Lediga bostäder
  • Byggstart: Vintern 2018/2019
  • Lägenheterna släpps: Augusti 2018
  • Inflyttning: 1 juni 2019
  • Antal hyreslägenheter: 26
  • Lägenhetsstorlekar: 1-4 rum och kök
Lägenhetsfördelning
Rum Antal Storlek
1 rok 3 35,5-45,5 kvm
2 rok 11 48,5-62,5 kvm
3 rok 11 67-88,5 kvm
4 rok 1 96,5 kvm

Övrigt: 

Så går uthyrningen till 

Vår informationsfilm beskriver hur uthyrningsprocessen går till och vilka förberedelser du behöver göra för att söka lägenhet på Sundberg. Uddevallahem rekommenderar att du tar dig några minuter och ser filmen om du tänker söka lägenhet. 

Läs broschyren om Sundberg

I vår broschyr får du svar på det mesta om Sundberg. Allt från praktisk information om till exempel parkeringsplatser till att vi berättar om fördelarna med att bo i Uddevalla.

Läs vår broschyr om Sundberg

  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek