•  
  •  
  •  

Sundberg

Nya kvarteret Sundberg är något för dig som vill njuta av livet. Här förändrar vi Uddevallas stadsbild genom att förvandla en outnyttjad grustomt till ett nytt härligt kvarter med bostäder som erbjuder det lilla extra!

Och detta i ett av Uddevallas mest intressanta lägen, vid Västerlånggatan/Lagerbergsgatan, i centrum.

Det här är med andra ord ett perfekt boende för dig som vill ha centrums utbud, kommunikationer och den inre hamnen på bekvämt promenadavstånd. Lägg till detta att våra lägenheter på Sundberg har fantastiska terrasser/balkonger och du inser att det här är boendet för dig som vill njuta av livet. Som hyresgäst behöver du ju heller aldrig bekymra dig för underhåll och sånt, den servicen står våra duktiga bovärdar för.

Scrolla gärna ner på sidan till vår lägenhetsväljare, och titta närmare på lägenheternas planlösningar och härliga terrasser!   

Givetvis blir det hyreslägenheter av hög och modern standard. Samtliga lägenheter kommer att få ekparkett, kakel och klinker i badrummet, diskmaskin, mikrovågsugn, samt egen tvättmaskin och torktumlare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan för att hålla dig uppdaterad om allt kring Sundberg.

Uthyrningen

Vi kommer att släppa lägenheterna den 25 augusti 2018. Man gör sin intresseanmälan digitalt på vår hemsida när lägenheterna släpps där den aktuella dagen. Ju snabbare du är att göra din anmälan, ju bättre placering får du i kön. Se i god tid innan släppet till att vara registrerad under Mina sidor, det är en förutsättning för att kunna anmäla intresse för Sundberg-lägenheterna. 

Förbered dig också genom att med hjälp av vår lägenhetsväljare välja ut de lägenheter (max 5) som du är intresserad av och notera deras objektnummer.  

Vår informationsfilm längre ner på sidan förklarar hur släppet går till och vilka förberedelser du behöver göra. Har du sedan frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice!

Hyran

Alla uppgifter om hyresnivåer hittar du i vår lägenhetsväljare här på sidan. Observera att avgift för vatten tillkommer.

Övriga frågor

Här har vi samlat några ämnen som vi fått frågor om. Läs också gärna vår broschyr (länk nedan) för mer info.

Hur är det med förråd?

Förrådsutrymmet är placerat i lägenheten istället för på vinden eller i källaren. Vi kan även erbjuda ytterligare förrådsutrymme i närområdet för den som behöver. Kontakta våra uthyrare för information.

Finns det parkeringsplatser?

Det kommer att finnas ett visst antal parkeringsplatser att hyra i garaget.

Hur är det med fiber?

Lägenheterna är anslutna till Uddevallahems öppna fibernät.

Läs broschyren om Sundberg

I vår broschyr får du svar på det mesta om Sundberg. Allt från praktisk information om till exempel parkeringsplatser till att vi berättar om fördelarna med att bo i Uddevalla.

Läs vår broschyr om Sundberg

Snabbfakta

26 Planerade bostäder 26 Lediga bostäder
  • Byggstart: Vintern 2018/2019
  • Lägenheterna släpps: 25 augusti 2018
  • Inflyttning: Vår/sommar 2019
  • Antal hyreslägenheter: 26
  • Lägenhetsstorlekar: 1-4 rum och kök
Lägenhetsfördelning
Rum Antal Storlek
1 rok 3 35,5-45,5 kvm
2 rok 11 48,5-62,5 kvm
3 rok 11 67-88,5 kvm
4 rok 1 96,5 kvm

Övrigt: 

  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek