Emanuel förstärker vår IT-avdelning

Porträttbild på Emanuel Bramfors, verksamhetsutvecklare digitalisering på Uddevallahem

Emanuel förstärker nu Uddevallahems IT-avdelning. Han har påbörjat sin tjänst som verksamhetsutvecklare inom digitalisering och brinner för att utveckla smarta lösningar.

Emanuel är en teknikintresserad motorcykelfantast som bor i Munkedal med sin familj och sina två hundar. Fritiden spenderar han helst utomhus, om inte på sin motorcykel så åker han gärna båt eller vandrar. Hos oss kommer han ansvara för att samordna Uddevallahems behov och möjligheter till digitalisering, leda digitaliseringsprojekt och vara sakkunnig i projekt gentemot våra hyresgäster för att utveckla digitaliseringen i hemmet och i fastigheterna.

Porträttbild på Emanuel Bramfors, verksamhetsutvecklare digitalisering på Uddevallahem

-Första tiden har varit jättebra! Jag känner verkligen att jag kommit in i företaget på ett väldigt bra sätt. Så varma personer som jobbar här och som verkligen bjuder på sig själva. Jag har verkligen blivit inbjuden i gruppen. Helt enkelt en varm, välkomnande känsla. Jag är lite ovan att vara på plats efter att jobbat hemma mycket men det är roligt och givande. Jag känner att jag har fått ganska bra koll på vad de olika yrkeskategorierna inom företaget gör.

Efter att vi pratat med Emanuel en stund har vi förstått att han är väldigt teknikintresserad. Dock är nivån på teknikintresset kanske lite utöver det vanliga. En vanlig dag i familjens smarta hem har de minst 15 olika rutiner. En som påminner dem om att borsta tänderna och en som säger till när godnattsagan ska läsas. Varje morgon kl. 08.00 får hundarna en trevlig morgonritual med hundavslappningsmusik, barnen däremot får vakna till ordentligt kl. 08.30 då Povel Rammel’s låt “Bråttom bråttom” startar och som betyder att det är dags att gå till skolan.

I framtiden kommer Emanuel bland annat fokusera på Office365, säkerhetsarbete och passagesystem. Han berättar att han ser fram emot att jobba med digitala lösningar, göra hyresgästerna glada och förenkla vardagen. Blir hyresgästen glad, blir jag glad och då blir förhoppningsvis alla glad, säger han.