Aspekullsvägen 4a & 4b

Bastionen –  59 klimatsmarta hyresrätter på 1 till 3 rum och kök i centrala Uddevalla. Här bor du bekymmersfritt och hållbart, med bekvämt promenadavstånd till restauranger, affärer, härliga promenadstråk och Uddevalla centralstation.

I Bastionen bor du i några av Uddevallas mest moderna hyresrätter. Samtliga lägenheter har trägolv, ljusa ytskikt och en smart och öppen planlösning. Välj mellan hyresrätter från 30 till 68,5 m2 – de flesta med härlig balkong mot en grönskade innegård eller med utsikt över Uddevalla. Bastionen är ett rökfritt boende

Exteriörbild Bastionen
Nära till lugn, stadspuls och goda pendlingsmöjligheter

Utmed Strömstadsvägen, på Aspekullsvägen 4a och 4B, bor du i hjärtat av Uddevalla. Här har du Skansbergets lugna promenadstråk precis bakom huset och stadens butiker, restauranger och service i närheten. Tåg- och buss tar du enkelt från Uddevalla central, bara några minuters promenad bort.

Klimatsmart och uppkopplat boende för alla

Här finns förutsättningar för ett uppkopplat hem via fastighetens egna app, som också låter dig hämta paket och försändelser i den smarta leveransboxen i anslutning till ditt boende. Samtliga dörrar är utrustade med smarta, nyckelfria, lås som öppnas via appen. På taket finns egna solceller som genererar el till fastigheten. Här finns också cykel- och miljörum.

Exempelbild på hur vardagsrum och kök på Bastionen kan se ut.