Betalningssätt

Hyran betalas i förskott, senast sista vardagen i månaden innan. På Mina sidor kan du se dina hyresavier med hyresbelopp, OCR-nummer och vårt bankgiro-nummer. Som ett led i vårt miljöarbete där vi bland annat strävar efter minskad pappersanvändning och färre transporter har vi valt att skicka ut alla hyresavier digitalt.

Du kan betala din hyra via e-faktura eller autogiro; 

E-faktura 

Med e-faktura ser fakturan ut precis som tidigare – men du får den elektroniskt istället. E-faktura är enkelt och kostnadsfritt – och du godkänner varje faktura innan pengar dras. E-faktura förutsätter att du har Internetbank. 

Autogiro 

Med autogiro behöver du aldrig vara rädd att glömma betala hyran. Pengarna dras automatiskt från kontot sista bankdagen i månaden. Allt du behöver hålla koll på är att du har pengar på kontot. Autogiro är kostnadsfritt. 

Man som sitter i telefon och betalar räkningar

Länkar till de vanligaste bankerna

Anmäl dig för e-faktura här (välj din bank); 

Swedbank 
SEB 
Nordea
Handelsbanken 
Länsforsäkringar 
Ovan listas de mest förekommande bankerna. Har du en annan bank? Sök e-faktura på deras hemsida.

Anmäl dig för autogiro här (välj din bank);  

Swedbank 
SEB 
Nordea
Handelsbanken 
Länsforsäkringar
Ovan listas de mest förekommande bankerna. Har du en annan bank? Sök autogiro på deras hemsida.

Pappersavi

Du som inte tecknat dig för e-faktura eller autogiro får din faktura skickad till din e-post om du uppgett en sådan för oss. Det är därför viktigt att du kontrollerar att du angett rätt e-postadress till oss. 

Om du tappat bort din hyresavi kan du som alltid hitta den under Mina sidor på vår hemsida. 

För den som väljer att få sin hyresfaktura utdelad som pappersavi tas en avgift på 50 kronor ut (från januarihyran 2024).