Ljungskile Lyckorna

Bara två mil söder om Uddevalla ligger våra två bostadsområden på Lyckorna. Här lever du ditt liv precis intill havet. På Lyckorna har du nära till salta bad, men i området finns även tennisbana och småbåtshamn. Flera av lägenheterna har havsutsikt.

Från området tar det ungefär 15 minuter att promenera till Ljungskile centrum där du hittar butiker och service. Där kan du även hoppa på tåg eller buss som tar dig till platser som Uddevalla eller Göteborg.

Vi har fastigheter på följande adresser:

Robert Macfies väg 4

Här bor du i en anrik byggnad från 1800-talet. Några av lägenheterna har en slående utsikt över havet. Hiss finns. Lekplats i nära anslutning.
Uddevallahems fastighet på Robert Macfies väg 4, Lyckorna Ljungskile. Utsikt från en av balkongerna på Robert Macfies väg 4

 

Coronavägen 1-11

De här fastigheterna skiljer sig lite från varandra och mycket från andra. Coronavägen 2 är ett hus med flera lägenheter, hiss och viss havsutsikt från lägenheterna högst upp. De andra husen på Coronavägen har endast fyra lägenheter per huskropp. Flera av lägenheterna har havsutsikt. Parkeringsplats ingår till varje lägenhet. Lekplats finns bara ett stenkast bort.
Omgivning vid Uddevallahems fastigheter på Coronavägen Ljungskile

 

Flaggbergsvägen 25

Efter Lyckornas badplats, uppe på berget, hittar du Flaggbergsvägen. Här har de flesta av lägenheterna en otrolig havsutsikt med kvällssol. På gården finns en gemensam grönyta med bord och bänkar där du kan njuta av havsutsikten. Här finns också möjlighet till lek. Parkeringsplats ingår till varje lägenhet.
Innergård Flaggbergsvägen 25 på Lyckorna i Ljungskile. Uddevallahems fastighet på Flaggbergsvägen 25 i Ljungskile