Mina sidor

Behöver du en parkeringsplats eller är du på jakt efter en ny lägenhet? Ja, då har du kommit helt rätt. Här på Mina sidor kan du snabbt och enkelt logga in och ta del av våra tjänster – allt från att se vilka lägenheter som är lediga till att göra en felanmälan.

Vare sig du är bostadssökande eller redan hyresgäst hos oss, behöver du registrera dig här för att få tillgång till Mina sidor. 

Som bostadssökande, och ny hos oss på Uddevallahem, är du förmodligen intresserad av vilka lägenheter som är lediga just nu. Genom att registrera dig kan du logga in på ”Mina sidor” och få tillgång till listan över lediga objekt. Klicka på ”registrera mig” och ange en pinkod. Den använder du sedan varje gång du loggar in på ”Mina sidor”.

Registrera dig för "Mina sidor"

Är du redan hyresgäst kan Mina sidor erbjuda många användbara tjänster. Här kan du söka bilplats, göra felanmälan, kolla din hyra och sätta in en annons på bytestorget. Du kan naturligtvis även ta en titt på lediga lägenheter om du är på jakt efter någonting nytt. 

För att du som redan är hyresgäst ska kunna registrera dig måste du ha din lägenhets objektnummer. Det hittar du på ditt hyreskontrakt eller din hyresavi.