Jobba hos oss

Reception2

Kvinna rensar ogräs

Bovärd vid postboxar

Grupp samtalar

Man svetsar

Bovärd fixar kran

Med visionen ”Tillsammans skapar vi ett hållbart liv i Uddevalla” vill vi vara regionens mest framträdande bostadsbyggare, utvecklare och förvaltare av attraktiva, trygga och inkluderande boendemiljöer. Vårt kundlöfte (en värd för alla) och våra värderingar (engagerad, personlig, professionell och tydlig) är det som styr oss i vardagen och allt vi gör, och alla beslut vi tar är med kundens bästa i fokus.

För att lyckas med det måste vi ha engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss. Därför är det viktigt för oss att skapa förutsättningar för en god hälsa, bra och inkluderande arbetsmiljö, sunt ledarskap samt trygghet hos våra medarbetare.

Hos oss arbetar du i en utvecklingsorienterad organisation med stort fokus på hållbarhet, arbetsmiljö och digitalisering. Vi är ett prestigelöst och härligt gäng som hjälper varandra att lyckas, har god gemenskap och satsar på friskvård och kompetensutveckling. På Uddevallahem stannar vi länge!

Hos oss finns kraften, engagemanget och viljan att göra Uddevalla till en ännu bättre plats att leva på. Varje dag arbetar vi för att göra verklighet av det vi tror på, nämligen att den här världen är för alla och att vi kan vara en värd för alla. Vill du vara med?

Bli elektriker hos oss!

Elektriker på Uddevallahem monterar ett säkri

Är du en driven elektriker med bred kompetens inom felsökning och nyinstallation? Tycker du att god service är en självklarhet och att det är roligt med problemlösning? Då kanske du är vår nästa kollega till vår självgående driftavdelning. Ta chansen att bli en del av vårt team där ingen dag är den andra lik och utvecklas tillsammans med oss!

Läs mer och sök!

Bli VVS-montör hos oss!

Tre medarbetare på Uddevallahems verkstad.

Är du en serviceinriktad och lösningsorienterad VVS-montör som tycker att god service är en självklarhet och motiveras av problemlösning? Söker du efter möjligheten att ingå i ett team av specialister där samarbete och kunskapsdelning hör till självklarheterna? Då kanske du är vår nästa kollega till vår driftavdelning!

Läs mer och sök!

Bli poolare med oss!

Vill du ha ett varierat arbete med hög grad av service och problemlösning? Nu har du chansen att bli en del av Uddevallahem och förvaltningsgänget då vi vill förstärka oss med två "poolare"! Att vara poolare hos oss kommer innebära att arbeta med den dagliga förvaltningen av våra fastigheter i en roll med eget ansvar och ett tätt samarbete med övriga förvaltningen. 

HR- och hållbarhetskoordinator

Kontaktperson för rekrytering och praktikplatser.

Ewelina Ekberg

ewelina.ekberg@uddevallahem.se

0522-65 35 39

Praktikplats

Är du student inom gymnasiet, vuxenutbildning, yrkeshögskola eller högskola/universitet och vill få en bra insyn i hur din framtida utbildning fungerar i praktiken?

Läs mer och skicka din intresseanmälan här!

Entré huvudkontor

Sommarjobb

Ansökan för 2024 är stängd. Ny annons kommer i början av 2025.

Sommarjobbare på Uddevallahem

Lediga tjänster

Här nedan ser du våra lediga tjänster just nu.