Jobba hos oss

Reception2

Kvinna rensar ogräs

Bovärd vid postboxar

Grupp samtalar

Man svetsar

Bovärd fixar kran

Med visionen ”Tillsammans skapar vi ett hållbart liv i Uddevalla” vill vi vara regionens mest framträdande bostadsbyggare, utvecklare och förvaltare av attraktiva, trygga och inkluderande boendemiljöer. Vårt kundlöfte (en värd för alla) och våra värderingar (engagerad, personlig, professionell och tydlig) är det som styr oss i vardagen och allt vi gör, och alla beslut vi tar är med kundens bästa i fokus.

För att lyckas med det måste vi ha engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss. Därför är det viktigt för oss att skapa förutsättningar för en god hälsa, bra och inkluderande arbetsmiljö, sunt ledarskap samt trygghet hos våra medarbetare.

Hos oss arbetar du i en utvecklingsorienterad organisation med stort fokus på hållbarhet, arbetsmiljö och digitalisering. Vi är ett prestigelöst och härligt gäng som hjälper varandra att lyckas, har god gemenskap och satsar på friskvård och kompetensutveckling. På Uddevallahem stannar vi länge!

Hos oss finns kraften, engagemanget och viljan att göra Uddevalla till en ännu bättre plats att leva på. Varje dag arbetar vi för att göra verklighet av det vi tror på, nämligen att den här världen är för alla och att vi kan vara en värd för alla. Vill du vara med?

HR- och hållbarhetsansvarig

Ansvarig för rekrytering, praktikplatser och övriga personalfrågor.

Lisa Bogren

lisa.bogren@uddevallahem.se

0522-65 35 07

Lediga tjänster

Här nedan ser du våra lediga tjänster just nu.