Nu kör vi bostadsmöten i våra områden

Senaste veckorna har Uddevallahem arrangerat ett antal bostadsmöten i våra områden. Och fler möten med våra hyresgäster är på gång.

I måndags träffade förvaltare Mattias Pettersson-Pohl (mitten) och bovärdarna Samir Boutaba och Lennart Florén hyresgäster på Hovhult när vi bjöd in till bostadsmöte. 

- Dessa bostadsmöten är ett gyllene tillfälle för oss att få träffa våra hyresgäster och nå ut med viktig information. Dessutom tar vi oss förstås tid att svara på hyresgästernas egna frågor om till exempel parkeringar och sopsortering, säger Uddevallahems förvaltare Mattias Pettersson-Pohl, Jonas Larsson och Mattias Molin som leder dessa möten.

Från Uddevallahems sida informerar vi framför allt om att man på ett enkelt sätt kan göra sin felanmälan via Mina sidor på vår hemsida. Fördelen för dig som kund är att du då kan göra din felanmälan precis när det passar dig, utan att behöva vara beroende av din bovärds telefontider.

Vi informerar också om vikten i att man som hyresgäst svarar på vår kundenkät. Alltför många missar möjligheten att vara med och påverka sitt boende, genom att inte svara på enkäten.

Hittills har vi hunnit hålla bostadsmöten på Dalaberg, Hovhult och Tureborg bland annat. Fler möten är inplanerade här i slutet av detta året, och sedan räknar vi med att fortsätta under 2019. Vi informerar om när det är dags i ditt område.