Tv och bredband

Som boende hos Uddevallahem har du tillgång till ett grundutbud av tv-kanaler (se längre ned). Och givetvis finns fiber installerat i samtliga Uddevallahems fastigheter.

Nu uppgraderar vi vårt bredbandsnät

Snart har du som hyresgäst hos Uddevallahem möjlighet att beställa snabbare bredbandstjänster. Och på sikt kan du se fram emot ett förbättrat tv-utbud. 

Detta som en följd av att Uddevallahem har handlat upp en ny kommunikationsoperatör av bredbandstjänster till våra bostäder. Vår nya kommunikationsoperatör heter Open Universe och ingår i Telenor-koncernen.  
För dig som hyresgäst kommer denna förändring ge ett antal fördelar.  

  • Du kan beställa snabbare bredbandstjänster, upp till 1 Gbit/s om du så önskar 
  • Du har en stor valfrihet 
  • På sikt kommer grundutbudet för din tv förbättras (mer information kommer senare) 

Under vintern/våren kommer vi att behöva byta ut den dosa som fördelar ut bredbandstjänster i din lägenhet. Jobbet kommer att utföras av Open Universe underleverantör och är kostnadsfritt för dig.  

Vi vill understryka att det är viktigt att leverantören får tillträde till din lägenhet för att göra bytet. Annars kommer dina bredbandstjänster att sluta fungera. Detta byte behöver göras alldeles oavsett om du idag köper bredbandstjänster eller inte. 

Arbetet med att installera ny utrustning i våra lägenheter kommer pågå under februari-maj 2019. Du kommer att få information om när det är dags i din lägenhet. 

Tv-kanaler

Som hyresgäst hos Uddevallahem har du ett grundutbud av tv-kanaler - utan extra kostnad. Följande kanaler ingår i vårt grundutbud:  SVT1, SVT2, SVT24/Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11 och TV12. 

För dig som bor på Lyckorna och Ekhamravägen i Ljungskile skiljer sig tv-utbudet något från grundutbudet ovan. Kontakta oss gärna för mer info om detta.