Årets ljusinvigning är inställd

Bildtext saknas

Uddevallahem tillsammans med Uddevalla Energi, Bohusläningen och handlarna i Uddevalla centrum skulle i år arrangerat årets Ljusinvigning. Tyvärr, på  grund av den rådande situationen med ökad smittspridning av covid-19 är evenemanget nu inställt. 

Destination Uddevalla har gått ut med följande information.

Pressmeddelande den 10 november 2020

Evenemangen Ljusinvigningen och Barnens Jul inställda!

Tyvärr får vi meddela att evenemangen Ljusinvigningen den 19/11 och Barnens Jul den 12/12 inte kommer att kunna genomföras p.g.a. den pågående pandemin. I den nuvarande situation som råder med ökad smittspridning och hårdare restriktioner finns det ingen möjlighet att genomföra.

Ljusinvigningen var planerad till den 19/11, tillsammans med Uddevalla Energi, Uddevallahem, Bohusläningen och handlarna i Uddevalla centrum skulle vi skapat en fantastisk stämning denna kväll. Julbelysningen och Julljuspromenaden kommer att tändas som planerat denna dag, men aktiviteterna som var planerade för invigningen uteblir.

Barnens Jul var planerat till den 12/12, istället för Gammaldags Jultorg när torgmarknaden inte kunde arrangeras, och skulle blivit en mysig dag för familjen i Uddevalla centrum. Bland annat planerades ett tivoli på Kungstorget och stämningsfulla aktiviteter.

Vi har arbetat för och hoppats på ett genomförande in i det sista, men dessvärre får vi ta sikte på att komma igen nästa år.

Kontaktpersoner:

Dennis Fredriksson, projektledare, Destination Uddevalla. Email: dennis@destinationuddevalla.com. Telefon: 0708-74 95 03 Roger Salomonsson, verksamhetsledare, Destination Uddevalla. E-mail: roger@destinationuddevalla.com. Telefon: 073-072 86 00