Ny miljövärd på söder

Bildtext saknas

I måndags började Roger Viklund som ny miljövärd på Uddevallahem och har nu gjort sin första vecka hos oss. Roger kommer arbeta i Uddevallahems södra områden. 

Första månaden kommer han introduceras på arbetet med hjälp av sin kollega Jonathan som jobbar som miljövärd i Uddevallahems södra områden för att få en så bra start som möjligt. Roger har en lång erfarenhet av arbete med yttre miljö. Han har i det senaste arbetat nio säsonger inom park- och trädgård, med allt från trädgårdsanläggning till grossistplantskola och parkverksamhet, både kommunalt och regionalt. 2012 tog han examen från Naturbruksgymnasiet i Dingle som drift- och anläggningsledare inom utemiljö.

Porträttbild på vår nya miljövärd Roger Roger trivs som bäst när han får vara utomhus. Han gillar att det är bra för hälsan och trivs med ett varierat arbete. Han har längtat efter en året-runt tjänst och är väldigt glad för jobbet som miljövärd hos oss .
 
-Det ska bli jättespännande det här. Jag ser fram emot alla spännande vår-uppdrag och att träffa alla kollegor och hyresgäster framöver, säger Roger.