Sommarjobb

Är du självständig, serviceinriktad och gillar att jobba praktiskt? Då är du alltid välkommen att söka sommarjobb hos Uddevallahem. Vi lovar dig spännande arbetsuppgifter och härliga arbetskamrater!

 

Citatet

"Sommarjobbet på Uddevallahem var toppen. Bra stämning, trevliga kollegor och nöjda hyresgäster som blev glada för att vi gjorde fint!"

Sagt av tidigare sommarjobbare på Uddevallahem.

 
Vad innebär det att sommarjobba hos Uddevallahem?

Uddevallahem erbjuder sommarjobb främst inom fastighetsskötsel. Exempel på arbetsuppgifter är ogräsrensning, gräsklippning, trimning, skräpplockning och att städa trappuppgångar och sophus. Arbetsperioden är vanligtvis 4 veckor.

 

Vad förväntas av dig som sommarjobbar hos Uddevallahem?

Arbetet ställer krav på självständighet och servicekänsla. Det är viktigt att du gillar att arbeta praktiskt och att jobba ute. Vi uppskattar ansökningar från positiva och driftiga personer som är nyfikna på fastighetsbranschen. För att sommarjobba på Uddevallahem ska du vara minst 16 år.

 

Hur ansöker jag?

Din ansökan gör du i början på året, i samband med att vi går ut och söker sommarjobbare inför sommaren. I din ansökan vill vi ha uppgifter om dig själv, ålder, utbildning och om du har tidigare arbetslivserfarenhet.

 

Anställningsregler

Under tiden som du är anställd hos Uddevallahem finns det en del lagar och regler som vi och du måste förhålla oss till. Det betyder att:

  • Du får jobba max 8 timmar/dag fram till den dag då du fyller 18 år
  • Alla sommarjobbare har fasta arbetstider
  • Du betalar själv din lunch
  • Du får låna arbetskläder som du lämnar tillbaka när sommarjobbet är över.
  • Har du skattejämkning eller är du befriad från skatt måste du lämna in en blankett till personalenheten. Blanketter hittar du på www.skatteverket.se

 

Vad är Uddevallahem?

Uddevallahem är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar cirka 4 450 bostäder i Uddevalla kommun. Uddevallahem har cirka 80 anställda inom ett flertal olika yrken och alla medarbetare arbetar för kundens bästa. Vi är serviceinriktade och affärsmässiga då vi möter kund, kollegor och andra samarbetspartners. Tillsammans bidrar vi till att utveckla Uddevalla.

 

Välkommen med din sommarjobbsansökan!