Sommarsimskola 2024

Barn på simskola

Sommarsimskola i samarbete med Uddevallahem

Uddevalla Sim bedriver under sommaren 2024 intensivsimskola där de erbjuder generösa 200 platser till barn som vill bli mer vattenvana och lära sig simma bättre. Uddevallahem har valt att gå in och stötta en av dessa perioder vilket innebär att du som boende hos Uddevallahem kan anmäla ditt barn kostnadsfritt till Period 3. Det enda som krävs är att du är medlem eller blir och betalar medlemsavgift 50kr (det krävs för att barnet ska vara försäkrat hos Uddevalla Sim). Ni har förtursanmälan till hela sommarsimskolan.

När är de olika perioderna?

  • Period 1: Vecka 24 (måndag-fredag)- vecka 25 (måndag- torsdag) Bedrivs på eftermiddagar på Walkesborgsbadet.
  • Period 2 Förmiddag: Vecka 26 (måndag-fredag)- vecka 27 (måndag- torsdag) OBS: Första veckan på Walkesborgsbadet, andra veckan på rimnersbadet.
  • Period 2 Eftermiddag: Vecka 26 (måndag-fredag)- vecka 27 (måndagtorsdag) OBS: Första veckan på Walkesborgsbadet, andra veckan på rimnersbadet.
  • Period 3 (Sommarsimskola i samarbete med Uddevallahem): Vecka 28-29 (måndag-fredag) Bedrivs förmiddag på Rimnersbadet

När kan jag se de olika grupperna?

Anmälan öppnar 29/4 08:00 på Uddevalla Sim bokningssida. Du som bor hos oss har under perioden 29/4-6/5 förtur till anmälan, så se till att boka din plats under den perioden för att säkra din plats.

Vilken grupp passar för mitt barn?

Grupperna är inte baserade på ålder utan på förkunskaper och det kommer finnas grupper från nybörjare (baddaren) till pirayan (näst högsta gruppen). Dessa grupper är ofta mellan 4-10 år. Men är det många över 10 år som vill gå så finns flexibilitet att göra justeringar. 


bokningssidan kan ni läsa mer om de olika nivåerna, förkunskaper och målen med grupperna från och med måndag 29/4. 

Hur anmäler jag mitt barn?

Maila info@uddevallasim.se och skriv med nedan uppgifter:

  • Vilken grupp ni önskar boka
  • Barnets namn + personnummer
  • Adress + telefonnummer till målsman

Affisch med texten: Sommarsimskola i samarbete med Uddevallahem