Folkets Park

Folkets park

Ta en sväng om i Folkets Park

Det är många Uddevallabor som svängt sina lurviga under sena sommarnätter i Folkets Park genom åren. Men 2015 inleddes en ny epok i tomtens historia när Uddevallahems två helt nya lamellhus med 48 lägenheter stod klara.

Nära till både stad och vatten

Folkets park har ett exemplariskt läge för alla som vill bo ett stenkast från centrum, men ändå inte ”mitt i smeten”. Parken ligger i Söder, i hjärtat av Uddevalla. Det innebär att du har nästan gångavstånd till allt – stadskärnan med shopping, trevliga caféer och ett pulserande nöjesliv. Nära till kommunikationer som tåg- och busstation och trevliga områden längs vattnet med båthamn och den fina strandpromenaden. 

Lyxigare lägenheter i olika storlekar

I Folkets Park finns något för alla. Här erbjuder vi allt från två rum och kök på 58 kvadratmeter till större fyror som breder ut sig på 92 kvadratmeter. 

Lägenheterna är ljusa och fräscha och ger ett lite lyxigare intryck. Vi har valt att lägga ekparkett i vardagsrum, hall, sovrum och kök och badrummen är helkaklade. I entrén ligger golvklinkers och i varje lägenhet finns tvättmaskin och torktumlare – allt för att livet ska bli så enkelt och trivsamt som möjligt. 

Alla lägenheter har dessutom balkong i sydvästligt läge, vilket betyder att du kan njuta av solen i stort sett hela dagen.

Energisnålt och snällt mot miljön

De nya hyreshusen i Folkets Park är så kallade lågenergihus som värms upp med fjärrvärme, vilket innebär en lägre energianvändning och därmed en mindre påverkan på miljön. Därmed tar du ansvar för kommande generation när du bor hos oss.

Fakta

Husfakta: Två lamellhus
Byggår: 2015
Adress: Studievägen 2-8
  • Balkong till varje lägenhet.
  • Egen tvättmaskin och torktumlare och dessutom förberett för diskmaskin i kök.
  • Ekparkett i hela lägenheten, golvklinkers i entrén.
  • Helkaklade badrum och klinkers på golv.
  • Lekplats i området och nära till parkeringsplats.
  • Lägenheterna stod klara i maj 2015.